Amszterdam

Jegyek a látnivalók, városnézés és Canal Tours Amszterdamban! Ismerje meg Amszterdam legszebb csatornája az egyik népszerű Canal Tours, látogasson el Amsterdam Dungeon és a Madame Tussauds Amsterdam, vagy fedezze fel ezt a csodálatos várost egy Segway!

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Van Gogh Múzeum Amszterdamban tartalmazza a legnagyobb festmény Vincent van Gogh a világon, és egy igazán különleges élmény. A Van Gogh Múzeum Amszterdamban is kell látni, ha a látogató Amsterdam. Foglalja le jegyeket Van Gogh Múzeum Amszterdamban ide!

a 5783 Ft
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Látogassa meg a világ a hírnév a Madame Tussauds Amsterdam és kap közelről és személyesen a kedvenc sztárok, mint Adele, Barack Obama, James Bond, Lady Gaga, Justin Bieber és még sok más. Jegyet Madame Tussauds Amsterdam itt!

a 6974 Ft
Flowerfields & Keukenhof

Flowerfields & Keukenhof

Come and join us in celebrating spring with a trip to the famous Keukenhof Gardens. Every spring, the landscape of Holland explodes in one of the prettiest natural displays of color, as millions of tulips and other vibrant flowers paint the countryside in a rainbow of colors. Secure your spot on this popular tour already today!

a 8504 Ft
Hop-On Hop-Off Canal Bus + Van Gogh Museum

Hop-On Hop-Off Canal Bus + Van Gogh Museum

Buy your tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus and go sightseeing by boat with hop on hop off service in Amsterdam's canals and see all the amazing sights. Book tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus & Van Gogh Museum with skip the line here!

a 13947 Ft
100 Highlights Cruise

100 Highlights Cruise

Vásárolni a jegyeket 100 Highlights Cruise és lásd Amszterdam gyönyörű kiemeli hajóval keresztül a csatornák. Minden a legjobb amszterdami szerepel ezen a turnén. Foglaljon jegyet 100 Highlights Cruise itt!

a 5443 Ft
Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar

Visit the coolest attraction in Amsterdam! You will be welcomed with a freshly prepared cocktail. Once inside the icebar you will find yourself in an icy wonderland of intricate hand-made ice sculptures and furniture. Tickets includes 3 drinks! Book your tickets here!

a 5783 Ft
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Üdvözöljük az Amsterdam Dungeon, több mint 500 éves amszterdami borzalmas történetét. Ha nem félsz még, foglalja le jegyeket itt az Amsterdam Dungeon és kap hozzáférést 11 mutatja, a 7. színészek és 500 éves múltra tekint vissza az egyik egyedülálló élményt!

a 6940 Ft
Amsterdam Dinner Cruise

Amsterdam Dinner Cruise

Jegyek a mi Dinner Cruise Amszterdamban, és élvezze a finom vacsorát Amszterdamban, miközben cirkál a gyönyörű kivilágított csatornák. Foglaljon jegyet Dinner Cruise itt!

a 19900 Ft
Candlelight Cruise

Candlelight Cruise

Vásárolni a jegyeket a Candlelight Cruise és lásd Amszterdam belőle legromantikusabb oldalon. Dőljön hátra, és élvezze a kellemes hajókázás. Foglaljon jegyet Candlelight Cruise itt!

a 12756 Ft
Hop-On Hop-Off Canal Bus

Hop-On Hop-Off Canal Bus

Buy your tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus and go sightseeing by boat with hop on hop off service in Amsterdam's canals and see all the amazing sights. Book tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus here!

a 8164 Ft
Magyar
Ticmate.hu