Madrid

Experience Madrid, the beautiful capital of Spain! Purchase your admission tickets to the Prado museum, tickets to various flamenco shows, sightseeing tours by bus or Segway and tickets to football matches with Real Madrid and Atletico Madrid at the Bernabeu Stadium.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Bernabeu Stadium

Bernabeu Stadium

Real Madrid stadion; "Estadio Santiago Bernabéu" valóban lenyűgöző hely több mint 80.000 néző. Foglalja le jegyeket túra Estadio Santiago Bernabéu csak itt!

a 6782 Ft
Hop-on Hop-off Madrid City Tour

Hop-on Hop-off Madrid City Tour

Hop-on Hop-off városnézés Madridban egy egyszerű és kompatibilis módon látni és élvezni minden a Madrid, a saját tempójában. Foglalja le jegyek Hop-on Hop-off városnézés Madridban ide!

a 7122 Ft
Madrid Sightseeing Tour and Bernabeu Stadium

Madrid Sightseeing Tour and Bernabeu Stadium

Real Madrid stadion; "Estadio Santiago Bernabéu" valóban lenyűgöző hely több mint 80.000 néző. Foglalja le jegyeket Madrid Városnézés és kirándulás az Estadio Santiago Bernabéu itt!

a 15938 Ft
Prado Museum: Skip the line

Prado Museum: Skip the line

Foglaljon jegyet a világhírű Prado Múzeum Madridban itt, és hagyja ki a vonalat. A bejárati sor Prado Museum gyakran nagyon hosszú, így mentse magát egy kis időt, és foglalja le jegyeket a Prado Múzeum Madrid ide!

a 11869 Ft
Madrid Cycling Sightseeing

Madrid Cycling Sightseeing

Miért ne nézhetnénk Madrid egy bicikli? Csatlakozzon Madrid Kerékpáros Városnézés és fedezze fel Madrid egy egyedi és különböző, és módon. Foglalja le jegyeket Madrid Kerékpár Tour itt!

a 7461 Ft
Madrid Segway Tour

Madrid Segway Tour

Madrid egy Segway kell a legszórakoztatóbb módja a városnézés. Ez nem csak szórakoztató, de akkor sokat látni a város, és tanulni sok tényeket Madrid. Foglalja le jegyeket Madrid városnézés itt!

a 11869 Ft
Madrid Cooking Experience

Madrid Cooking Experience

Enjoy a fun introduction to the Spanish gastronomic culture with a cooking class in Madrid. Learn how to cook popular Spanish dishes such as paella, tortilla and sangria together with your local chef and a small group. Don't miss out, book your cooking class online!

a 23737 Ft
Magyar
Ticmate.hu