New York látványosságok

Foglaljon jegyet a széles körű esemény New York-ban. Jegyeket a helikopter út mentén a Manhattan Skyline, a látogatás a Szabadság-szobor, Ellis Island vagy az Empire State Building, Élvezze Evangélium Harlemben, hogy a kedvenc film helyszínén New Yorkban, és csatlakoztak a lányokhoz a Szex és New York vagy a Mi a helyzet a hajókázás le a Hudson folyón? Élvezze a show-két Broadway - foglalja le jegyeket Ticmate.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock kilátó a Rockefeller Center sokkal több, mint felejthetetlen kilátás nyílik a New York-i. Ez egy olyan tapasztalat, akkor kezdődik, amikor belépett az épületbe, és az egyik nem szabad kihagyni, míg a látogató New York. Lehet jegyet foglalni itt!

a 7888 Ft
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera - Broadway

Experience Andrew Lloyd Webber's Phantom of the Opera, the longest-running musical on Broadway! Treat yourself to a classic musical experience, make sure you get your tickets from home!

a 25481 Ft
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

Tartalék jegyet a híres Woodbury Outlet New York-i és a bolt kifulladásig! A legjobb tervezők együtt, egy helyen, New Yorkban. Könyv Jegyek itt!

a 11832 Ft
Newark Airport Transfer

Newark Airport Transfer

A problémák elkerülése érdekében a vasútvonal, vagy találni egy szabad taxit, és rendelje meg repülőtéri transzfert és Newark repülőtéren, így kap a szállodába gond nélkül. Az olcsó reptéri transzfer viszi a repülőtérről a szállodába a Manhattan. Foglalja le shuttle itt.

a 5846 Ft
One World Observatory

One World Observatory

One World Observatory is the highest observatory in the Western Hemisphere. Get all the way to the top in less than sixty seconds! From the top, you have a spectacular view over the horizon! Book your tickets online and skip the entrance line!

a 9015 Ft
Empire State Building

Empire State Building

Láttál már New York felett? Nos, itt van a lehetőség. Vegyünk egy utazás akár az Empire State Building a csillagvizsgáló és nézni a város, amely sosem alszik. Egészen a 86. emeleten várja a kilátás, mint senki más. Foglalja le jegyeket itt.

a 8874 Ft
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

Experience one of our most popular musicals - The Lion King in New York! It's a fun and captivating musical experience for the entire family! Enjoy the beautiful staging and costumes, moving music and a thrilling story about Simba's journey. Make sure to get tickets before you leave home!

a 43882 Ft
9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum is one of the most popular attractions in New York City. With prebooked tickets you'll get an exact time you can enter the museum, so you can avoid the hour-long lines!

a 6761 Ft
JFK Airport Transfer

JFK Airport Transfer

Mentsd magad egy helyet az egyik furgon figyelembe, a John F. Kennedy repülőtéren, hogy a cél a Manhattan, New York City. A közös transzfer szolgáltatás használata egyszerű, és gyakran olcsóbb, mint taxival.

a 5987 Ft
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Make sure to buy your tickets for Madame Tussauds in New York from home and skip the line to the box office! Watch a 4D movie in the new Marvel SuperHeroes 4D Cinema, see the over 200 wax figures and much more!

a 8170 Ft
Magyar
Ticmate.hu