Látnivalók Párizs

Üdvözöljük a párizsi helyszínen egy oldalt az összes, aki szeretne jegyet kabarék, látnivalók és városnézés Párizsban. Itt lehet gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vásárolhat jegyet a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris, vagy mi a vacsora az Eiffel-torony, a vezetett túra a Louvre-ban, a vacsora hajókázás le a Szajna folyón, vagy látogasson el a Versailles kastélyhoz?

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Moulin Rouge

Moulin Rouge

A “Bal du Moulin Rouge” világhírű mulatóhely Párizsban. Jelenleg a “Féerie” show van műsoron a Moulin Rouge ban, és a párizsi Féerie előadásra itt lehet jegyet kapni!

a 32821 Ft
Vacsorával Restaurant 58 Eiffel torony

Vacsorával Restaurant 58 Eiffel torony

Élvezzen egy finom vacsorát és gyönyörködjön Párizs esti fényeiben a “Restaurant 58” étteremben, az Eiffel toronyban! Itt vehet jegyeket a “Vacsora az Eiffel toronyban” programra!

a 8983 Ft
Sétahajózás vacsorával 18:15

Sétahajózás vacsorával 18:15

Élvezze a “Paris Essentiel” párizsi sétahajózással egybekötött vacsorát a Szajnán a Bateaux Parisiens utasszállítóval! A párizsi sétahajózással egybekötött vacsora programra ITT vehet jegyeket!

a 23838 Ft
Sétahajózás vacsorával – 20:30

Sétahajózás vacsorával – 20:30

Élvezzen egy egyedülálló párizsi vacsorát a Szajnán! A “sétahajózás vacsorával az éjszakai Párizsban” (Paris Illumination Dinner Cruise) programra a Bateaux Parisiens vízi utasszállítással ITT vehet jegyeket

a 34203 Ft
Városnézés és az Eiffel torony

Városnézés és az Eiffel torony

Get two-in-one: Skip the line to the Eiffel Tower and get a good overview of Paris with a sightseeing tour by bus. It's one of our best-selling tours, enjoyed by all ages! Make sure to book your tickets from home and avoid standing in line!

a 18905 Ft
Magyar
Ticmate.hu