Látnivalók Párizs

Üdvözöljük a párizsi helyszínen egy oldalt az összes, aki szeretne jegyet kabarék, látnivalók és városnézés Párizsban. Itt lehet gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vásárolhat jegyet a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris, vagy mi a vacsora az Eiffel-torony, a vezetett túra a Louvre-ban, a vacsora hajókázás le a Szajna folyón, vagy látogasson el a Versailles kastélyhoz?

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Louvre on your own

Louvre on your own

Enjoy Louvre Museum in Paris at your own pace and learn more about masterpieces such as the Mona Lisa with an informative audio guide. Book tickets online and skip the entrance line to the box office at Louvre!

a 12895 Ft
Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Lido de Paris

Vacsorázzon az Eiffel torony 1. emeletén, majd sétahajózzon egyet a Szajnán, és fejezze be az estét a Lido-ban! Itt foglaljon jegyeket a “Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és show a Lido-ban” (Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido) programra!

a 83966 Ft
Egész napos Párizs

Egész napos Párizs

Foglaljon le előre jegyeket az “Egész napos Párizs” programra, és tekintse meg az egész várost! A program része a látogatás a Louvre-ban, sétahajózás a Szajnán, az Eiffel torony és a Notre Dame. Itt vásároljon jegyeket az “Egész napos Párizs” programra!

a 49909 Ft
Versailles-i kirándulás

Versailles-i kirándulás

A Versailles-i palota túra Párizsból indul, busszal, a Paris Vision szervezésében. Ez a szervezett utazás közvetlenül a Versailles-i palotához viszi a látogatókat. Itt vásároljon jegyeket elővételben a “Versailles-i látvány” (Versailles Vision) kirándulásra!

a 19502 Ft
Esti városnéző túra, sétahajózás és az Eiffel-torony

Esti városnéző túra, sétahajózás és az Eiffel-torony

Az “Eiffel torony, sétahajózás és Párizs esti fényei” (Eiffel Tower, Cruise and Illuminations) egy kombinált városnéző körút, és csodálatos módja annak, hogy megcsodálja az éjszakai Párizst. Itt vehet jegyeket erre a különleges városnéző párizsi programra!

a 22925 Ft
Eiffel Tower - Skip the Line

Eiffel Tower - Skip the Line

5.0
(1)

Skip the line to the Eiffel Tower! With prebooked tickets you can outsmart the other tourists and avoid standing in line for 2-4 hours. Just take the elevator to the top and enjoy the amazing views over Paris.

a 14593 Ft
Párizsi nyílt Városnézés

Párizsi nyílt Városnézés

A “Párizsi nyílt városnézés” (Paris L’OpenTour) a létező legjobb, korlátlan fel- és leszállást biztosító városnézési lehetőség Párizsban. Rendelje meg itt a L’OpenTour jegyeit, és élvezze Párizst a saját tempójában!

a 11226 Ft
Paradis Latin

Paradis Latin

The Paradis Latin is the most Parisian of the great cabarets with 70% French clientele. Get ready for a night with delicious food, champagne, and magnificent entertainment. This incredible show sells out in advance, so make sure to book your tickets from home.

a 22111 Ft
Moulin Rouge

Moulin Rouge

A “Bal du Moulin Rouge” világhírű mulatóhely Párizsban. Jelenleg a “Féerie” show van műsoron a Moulin Rouge ban, és a párizsi Féerie előadásra itt lehet jegyet kapni!

a 37418 Ft
Városnézés és sétahajózás

Városnézés és sétahajózás

Rendelje meg jegyeit a “Párizsi sétahajózás” (Paris and Cruise) városnéző és vízi túrára a Paris Vision párizsi ügynökség szervezésében! Tekintse meg egész Párizst turistabuszból és sétahajóból, kényelmesen, nagyszerűen, okosan és könnyen!

a 9449 Ft
Magyar
Ticmate.hu