Prága

Jegyek a látnivalók, túrák és városnézés Prágában. Itt könnyen és biztonságosan jegyet városnézés és tárlatvezetés Prágában, nézd meg a híres Laterna Magika és Black Light Theatre, élvezze Prága éjjel, íz a nagy cseh sör, vagy élvezze Prága egy Segway.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Black Light Theatre

Black Light Theatre

Black Light Theatre valóban egy hagyományos cseh és Prága színházi stílusban. Vásárolni a jegyeket a Black Light Theatre Prágában itt, és élvezze a nagyon különleges esemény!

a 6846 Ft
Prague Dinner Cruise

Prague Dinner Cruise

Élvezze a kellemes vacsora hajókázás Prágában, míg látod Prága számos műemlék világít az éjszakában. Vásárolni a jegyeket a prágai Dinner Cruise itt!

a 8900 Ft
Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni, a Marionette Theatre Prágában egy igazi prágai Specialty. Vásárolni a jegyeket, hogy Don Giovanni - Marionette Theatre Prágában itt!

a 6709 Ft
Terezin Concentration Camp

Terezin Concentration Camp

Megvegyük a jegyet a mi teljes idegenvezetést Terezin (Theresienstadt) itt. Terezin (Theresienstadt) volt a hírhedt 2. világháború koncentrációs tábor külső Prágában!

a 15061 Ft
City Cruise Prague

City Cruise Prague

Város Cruise Prágában egy órán egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezzék Prága a parton. Megvegyük a jegyet a város számára Cruise Prágában itt!

a 2465 Ft
Golden City Tour of Prague

Golden City Tour of Prague

Felfedezni Prága gyalog, busszal és hajóval egy egyszerű és intelligens módon! Vegye meg jegyet Golden City Tour Prága itt!

a 12323 Ft
Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl

Prága Pub Crawl, látogasson el a 2-3-kocsmák, és a végén az esti Európa legnagyobb pub / klub. Prague Pub Crawl ingyenes italok és sör. Vásárolni a fél jegyet Prague Pub Crawl itt!

a 6831 Ft
Grand City Tour of Prague

Grand City Tour of Prague

A Grand City Tour Prága a legjobb és legkényelmesebb módja annak, hogy a legtöbb Prágában. Vegye meg jegyet Grand City Tour Prága itt!

a 9585 Ft
Prague City Bike Tour

Prague City Bike Tour

Prague City Bike Tour nem csak egy jó módja annak, hogy városnézés ez is egy nagyon érdekes módja annak, hogy élvezze a prágai számos műemlék. Jegyek a Prague City Bike Tour itt!

a 7464 Ft
Magyar
Ticmate.hu