Prága

Jegyek a látnivalók, túrák és városnézés Prágában. Itt könnyen és biztonságosan jegyet városnézés és tárlatvezetés Prágában, nézd meg a híres Laterna Magika és Black Light Theatre, élvezze Prága éjjel, íz a nagy cseh sör, vagy élvezze Prága egy Segway.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Black Light Theatre

Black Light Theatre

Black Light Theatre valóban egy hagyományos cseh és Prága színházi stílusban. Vásárolni a jegyeket a Black Light Theatre Prágában itt, és élvezze a nagyon különleges esemény!

a 6676 Ft
City Cruise Prague

City Cruise Prague

Város Cruise Prágában egy órán egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezzék Prága a parton. Megvegyük a jegyet a város számára Cruise Prágában itt!

a 2404 Ft
Prague Dinner Cruise

Prague Dinner Cruise

Élvezze a kellemes vacsora hajókázás Prágában, míg látod Prága számos műemlék világít az éjszakában. Vásárolni a jegyeket a prágai Dinner Cruise itt!

a 8679 Ft
Prague Lunch Cruise

Prague Lunch Cruise

Ez a 2 órás ebéd Cruise Prágában a legjobb módja annak, hogy a gyönyörű Prága a folyóparti, miközben élvezheti a finom ebédet a fedélzeten. Foglalja le Jegyek itt!

a 6543 Ft
Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni, a Marionette Theatre Prágában egy igazi prágai Specialty. Vásárolni a jegyeket, hogy Don Giovanni - Marionette Theatre Prágában itt!

a 6543 Ft
Grand City Tour of Prague

Grand City Tour of Prague

A Grand City Tour Prága a legjobb és legkényelmesebb módja annak, hogy a legtöbb Prágában. Vegye meg jegyet Grand City Tour Prága itt!

a 9346 Ft
Terezin Concentration Camp

Terezin Concentration Camp

Megvegyük a jegyet a mi teljes idegenvezetést Terezin (Theresienstadt) itt. Terezin (Theresienstadt) volt a hírhedt 2. világháború koncentrációs tábor külső Prágában!

a 14687 Ft
Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl

Prága Pub Crawl, látogasson el a 2-3-kocsmák, és a végén az esti Európa legnagyobb pub / klub. Prague Pub Crawl ingyenes italok és sör. Vásárolni a fél jegyet Prague Pub Crawl itt!

a 6946 Ft
Prague By Night

Prague By Night

Élvezze a prágai látnivalók Éjszakai és fedezze Krizik zenéje kút. Megvegyük a jegyet Prágába By Night Tour itt!

a 8679 Ft
Prague Segway Tour

Prague Segway Tour

Prága Segway Tour a legszórakoztatóbb módja annak, hogy élvezze, és látni az összes Prágában. Akkor a legjobb időt, míg a tanulás sokat gyönyörű Prágában. Vásárolni a jegyeket itt!

a 24033 Ft
Magyar
Ticmate.hu