Prága

Jegyek a látnivalók, túrák és városnézés Prágában. Itt könnyen és biztonságosan jegyet városnézés és tárlatvezetés Prágában, nézd meg a híres Laterna Magika és Black Light Theatre, élvezze Prága éjjel, íz a nagy cseh sör, vagy élvezze Prága egy Segway.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Black Light Theatre

Black Light Theatre

Black Light Theatre valóban egy hagyományos cseh és Prága színházi stílusban. Vásárolni a jegyeket a Black Light Theatre Prágában itt, és élvezze a nagyon különleges esemény!

a 6910 Ft
Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni, a Marionette Theatre Prágában egy igazi prágai Specialty. Vásárolni a jegyeket, hogy Don Giovanni - Marionette Theatre Prágában itt!

a 6772 Ft
Prague Dinner Cruise

Prague Dinner Cruise

Élvezze a kellemes vacsora hajókázás Prágában, míg látod Prága számos műemlék világít az éjszakában. Vásárolni a jegyeket a prágai Dinner Cruise itt!

a 8983 Ft
Golden City Tour of Prague

Golden City Tour of Prague

Felfedezni Prága gyalog, busszal és hajóval egy egyszerű és intelligens módon! Vegye meg jegyet Golden City Tour Prága itt!

a 12438 Ft
City Cruise Prague

City Cruise Prague

Város Cruise Prágában egy órán egy nagyszerű módja annak, hogy felfedezzék Prága a parton. Megvegyük a jegyet a város számára Cruise Prágában itt!

a 2488 Ft
Terezin Concentration Camp

Terezin Concentration Camp

Megvegyük a jegyet a mi teljes idegenvezetést Terezin (Theresienstadt) itt. Terezin (Theresienstadt) volt a hírhedt 2. világháború koncentrációs tábor külső Prágában!

a 15201 Ft
Grand City Tour of Prague

Grand City Tour of Prague

A Grand City Tour Prága a legjobb és legkényelmesebb módja annak, hogy a legtöbb Prágában. Vegye meg jegyet Grand City Tour Prága itt!

a 9674 Ft
Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl

Prága Pub Crawl, látogasson el a 2-3-kocsmák, és a végén az esti Európa legnagyobb pub / klub. Prague Pub Crawl ingyenes italok és sör. Vásárolni a fél jegyet Prague Pub Crawl itt!

a 6831 Ft
Prague Lunch Cruise

Prague Lunch Cruise

Ez a 2 órás ebéd Cruise Prágában a legjobb módja annak, hogy a gyönyörű Prága a folyóparti, miközben élvezheti a finom ebédet a fedélzeten. Foglalja le Jegyek itt!

a 6772 Ft
Dinner at Municipal House

Dinner at Municipal House

Élvezze a finom és a hagyományos cseh vacsora a Városháza, a Prága szívében. Vásárolni a jegyeket, hogy ez a vacsora Prágában itt!

a 8845 Ft
Magyar
Ticmate.hu