Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

Lyceum Theatre

Ár a 14220 Ft

Az Oroszlánkirály (The Lion King) igazi családi Disney musical, Elton John zenéjével. Az Oroszlánkirály londoni előadásaira jegyek itt kaphatók!

Az egyik leghíresebb Disney filmből igazi sikermusical született. Az Oroszlánkirály (The Lion King), melynek zenéjét Elton John komponálta, belopja a szavannák világát a West Endre!

Tim Rice és Elton John darabját Londonban 1999 októberében mutatták be. A Broadway-en 6 Tony-díjat nyert, megkapta az Evening Standard "Theatrical Event of the Year" díját, amit 1955. óta minden évben a legkiemelkedőbb londoni színházi produkciónak ítélnek oda, és nyolcszor nevezték Olivier-díjra.

A musical leghíresebb dalai a 'Circle of Life', a 'Hakuna Matata' és a 'Can You Feel the Love Tonight'.

Mikor Simba, a trónörökös oroszlánkölyök megszületik, gonosz nagybátyja, Zordon reményei egyszeriben füstbe mennek. Zordon elhatározza, hogy megöli Simbát és apját, Mufasát, és megszerzi a trónt. Simba megmenekül, de hazájától távol úgy nő fel, hogy azt hiszi, ő volt a felelős apja haláláért. Csodálatos musical, e pillanatban vitán felül New York és London egyik legnépszerűbb darabja. 

Oroszlánkirály (The Lion King) az egész családnak kikapcsolódást jelent - jó hangulat, remek zene, lenyűgöző látvány egy helyen.

Please be aware that children under 3 years old will not be admitted. Recommended from 6 years of age. 

Disney's The Lion King - London ReviewsDisney's The Lion King - London Reviews

"You hope all nights in the theatre will be like this!"
The Daily Mail


"It lights up the West End with a blaze of fabulous imagination"
Evening Standard


Info

Lyceum Theatre
21 Wellington Street
London
WC2E 7RQ

Esti előadások
Tuesday to Saturday 7:30

Matinék
Wednesday, Saturday and Sunday 2.30pm

Előadás hossza:
2 hours 50 minutes

Útmutató

Útmutató

Directions
(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street/Wellington Street and follow the road 200 metres. The theatre is on your right.

Térkép megtekintése

Magyar
Ticmate.hu