London Eye

London Eye

Ár a 7849 Ft

A Temze partján, a Big Bennel (a híres óratoronnyal) szemben álló Coca-Cola London Eye óriáskerékről lélegzetelállító panoráma tárul az utas szeme elé; éjszaka pedig még izgalmasabb élmény. Az óriáskerék nagyjából 30 perc alatt fordul körbe, miközben a látogatók a 32 zárt kabin egyikéből csodálhatják a várost, a kerék legmagasabb pontján 135 méter tengerszint feletti magasságból.

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A Coca-Cola London Eye egészen elképesztő, semmi máshoz nem fogható élmény. Kétféle belépő közül választhat:

1: A felnőtt - (Adult ) és gyermek - (Child ) belépők az ún. közönséges belépőjegyek. Ha ilyet foglal, nem kell sorban állnia a pénztárnál (Ticket Hall), hanem azonnal az előreváltott jegyek pénztárához léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját belépőjegyre válthatja. Amint megváltotta belépőjegyét, azonnal az óriáskerékhez léphet, és beszállhat az első szabad gondolába. A gondolák előtti sort a közönséges jeggyel nem kerülheti el, de még így is gyorsabban sorra kerül, mintha a többiekkel együtt a jegypénztárnál is sorba kellett volna állnia. A közönséges jegyekkel tehát a Coca-Cola London Eye legelső sorát tudja kikerülni.

2: Expressz jegy (Fast Track Ticket ). Amennyiben ezt a belépőt választja, a jegypénztár (Ticket Hall) és az óriáskerék előtt kígyózó sorokat is kikerülheti. A jegypénztár helyett közvetlenül az előreváltott-jegy pénztárhoz léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját jegyre váltják. Belépőjével aztán rögtön az óriáskerékhez sétálhat, és az első szabad gondolával el is indulhat. Az expressz jeggyel használhatja ki leggyorsabban és legkényelmesebben a London Eye nyújtotta élményt. Expressz gyermekbelépő nem váltható.

Figyelem: Hétvégén, valamint munkaszüneti- és ünnepnapokon esetleg az Expressz-bejárat előtt is sor alakulhat ki, mindazonáltal mindenképpen így ülhet fel leggyorsabban a Millenniumi Kerékre.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult) vagy gyermek- (Child) (3-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Info

London Eye, Ticmate.hu

London Eye
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB

London Eye
Nyitva tartás
Naponta 11:00-től 18:00 óráig (27 márciustól 3 szeptemberig 10:00-től 20:30 óráig)
Closed Dec 25th.
**Closed for annual maintenance from Monday 8th January 2018 - Tuesday 23rd January 2018 inclusive***

Útmutató

Térkép megtekintése, London Eye

Útmutató
Westminster Station, Waterloo, Embankment, Charing Cross

Térkép megtekintése
Buszok
211, 77, 381

Magyar
Ticmate.hu