Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Ár a 5675 Ft

Van Gogh Múzeum Amszterdamban tartalmazza a legnagyobb festmény Vincent van Gogh a világon, és egy igazán különleges élmény. A Van Gogh Múzeum Amszterdamban is kell látni, ha a látogató Amsterdam. Foglalja le jegyeket Van Gogh Múzeum Amszterdamban ide!

Vincent Willem van Gogh (30. March 1853-1829. Július 1890) volt, a holland festő. Ő volt az egyik legjelentősebb művészek európai történelem, és az ő festményei világhírű. Van Gogh festette mintegy 900 festményt és 1100 rajzot körülbelül 10 év. Miután évekig fájdalmas szorongás és a gyakori rohamok elmebetegség halt meg 37 éves egy lőtt seb, általánosan elfogadott, hogy saját magának okozott.

A Van Gogh Múzeum Amszterdamban megadja neked a lehetőséget, hogy nyomon követhesse a művész fejleményeket, és összehasonlítani a festmények művei más művészek a 19. században. A múzeum is rendelkezik egy átfogó ajánlatot kiállítás különböző témákban a 19. századi művészet történetében.

Fontos információ:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy utalványt / e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki ezt e-ticket/voucher, és vigye magával a múzeumnak.
- A jegy a Van Gogh Múzeum csak akkor érvényes, a nap foglalás!
- A jegy tartalmazza az összes kiállítás Van Gogh Múzeum - nincs exta díjat.
- Gyermekek / fiatalok 18 év alatti ingyenes, ha ehhez egy fizető felnőtt.

Info

Van Gogh Museum
Van Gogh Múzeum
van Gogh Museum
Museumplein 6
1071 Amsterdam

Van Gogh Museum
Nyitva tartás
Nyitva tartás:
máj-aug: Naponta 09:00-ig 06:00, péntek este 10-ig.
Szeptember az április: naponta 9 órától délután 5 óráig, péntek este 10-ig.

Útmutató

Útmutató
Vegye villamossal 2 vagy 5 a 'Van Baerlestraat stop'

Térkép megtekintése

Magyar
Ticmate.hu