Amszterdam

Jegyek a látnivalók, városnézés és Canal Tours Amszterdamban! Ismerje meg Amszterdam legszebb csatornája az egyik népszerű Canal Tours, látogasson el Amsterdam Dungeon és a Madame Tussauds Amsterdam, vagy fedezze fel ezt a csodálatos várost egy Segway!

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Van Gogh Múzeum Amszterdamban tartalmazza a legnagyobb festmény Vincent van Gogh a világon, és egy igazán különleges élmény. A Van Gogh Múzeum Amszterdamban is kell látni, ha a látogató Amsterdam. Foglalja le jegyeket Van Gogh Múzeum Amszterdamban ide!

a 5675 Ft
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Látogassa meg a világ a hírnév a Madame Tussauds Amsterdam és kap közelről és személyesen a kedvenc sztárok, mint Adele, Barack Obama, James Bond, Lady Gaga, Justin Bieber és még sok más. Jegyet Madame Tussauds Amsterdam itt!

a 6843 Ft
Body Worlds - The Happiness Project

Body Worlds - The Happiness Project

Visit the fascinating new exhibition by Gunther von Hagens 'The Happiness Project' at Body Worlds. Worldwide, the Body Worlds exhibitions on the human body have drawn more than 40 million visitors. Get your tickets here!

a 6009 Ft
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Üdvözöljük az Amsterdam Dungeon, több mint 500 éves amszterdami borzalmas történetét. Ha nem félsz még, foglalja le jegyeket itt az Amsterdam Dungeon és kap hozzáférést 11 mutatja, a 7. színészek és 500 éves múltra tekint vissza az egyik egyedülálló élményt!

a 6810 Ft
100 Highlights Cruise

100 Highlights Cruise

Vásárolni a jegyeket 100 Highlights Cruise és lásd Amszterdam gyönyörű kiemeli hajóval keresztül a csatornák. Minden a legjobb amszterdami szerepel ezen a turnén. Foglaljon jegyet 100 Highlights Cruise itt!

a 5341 Ft
The #1 Canal Cruise Amsterdam

The #1 Canal Cruise Amsterdam

Jegyek a The # 1 csatorna Cruise Amsterdam és az utazás Amszterdam csodálatos csatornák hallgatása közben, a saját audio guide. Book jegyek A # 1 Canal Cruise Amsterdam itt!

a 5341 Ft
Hop-On Hop-Off Canal Bus + Van Gogh Museum

Hop-On Hop-Off Canal Bus + Van Gogh Museum

Buy your tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus and go sightseeing by boat with hop on hop off service in Amsterdam's canals and see all the amazing sights. Book tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus & Van Gogh Museum with skip the line here!

a 13686 Ft
Hop-On Hop-Off Canal Bus

Hop-On Hop-Off Canal Bus

Buy your tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus and go sightseeing by boat with hop on hop off service in Amsterdam's canals and see all the amazing sights. Book tickets to Hop-On Hop-Off Canal Bus here!

a 8011 Ft
Amsterdam Dinner Cruise

Amsterdam Dinner Cruise

Jegyek a mi Dinner Cruise Amszterdamban, és élvezze a finom vacsorát Amszterdamban, miközben cirkál a gyönyörű kivilágított csatornák. Foglaljon jegyet Dinner Cruise itt!

a 19527 Ft
Cocktail Cruise

Cocktail Cruise

Jegyek a mi koktél Cruise és indítsa el estét Amszterdamban van. Igyon egy koktélt, miközben utazik a gyönyörű kivilágított csatornák. Foglaljon jegyet koktél Cruise itt!

a 12517 Ft
Magyar
Ticmate.hu