Isztambul

Itt talál széles a jegyek Isztambulban! Vezetett városnézés és látványosságok, mint például a Kék mecset, a Hagia Sofia és a Grand Bazaar. Szerezd meg az e-jegyek közvetlenül a postaládájába!

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Bosphorus Dinner Cruise

Bosphorus Dinner Cruise

Vegyünk egy hajókázás le a Boszporusz-szoroson, miközben élvezheti a kellemes vacsora, és kap szórakoztatja csodálatos hastáncosok, és a hagyományos török ​​folklór műsor, míg a nap lemegy. Hozd a jegyeket itt.

a 18692 Ft
Green Mosque & Bursa Tour

Green Mosque & Bursa Tour

Csatlakozzon hozzánk egy egész napos kirándulás zöld Bursa, a török ​​város beceneve, mert a környező erdőben. Ezen a turnén, akkor látogasson el a Nagy Mecset, a Zöld mecset és-mauzóleum és a tapasztalat a Silk Market a Grand Bazaar. Tudja lefoglalni a jegyeket itt.

a 28372 Ft
Atatürk Airport Transfer

Atatürk Airport Transfer

Utazás Isztambul Atatürk repülőtérről? Ugrás a szóváltás tömegközlekedés és hagyja, hogy elvinni a szállodába stílusban. A sofőr találkozunk A repülőtérről, és elviszi a szállodába. Foglalja le transzfert.

a 19026 Ft
Atatürk Airport Istanbul

Atatürk Airport Istanbul

Istanbul Atatürk repülőtér a legfontosabb nemzetközi repülőtér Isztambul és a legnagyobb repülőtér Törökországban a teljes utasszám. Ezen az oldalon lehet szállást foglalni saját vagy közös transzfert Atatürk repülőtérről a szállodába Isztambulban.

Istanbul Classic Tour

Istanbul Classic Tour

Gyere velünk egy felejthetetlen túra Isztambul szívében, ahol a bizánci és oszmán Birodalom egyszer kimondta. Ha szeretné megtapasztalni Istanbul Classics, foglalja le jegyeket most!

a 11015 Ft
Ottoman Relics Tour

Ottoman Relics Tour

Merüljön el a lenyűgöző történetét a muzulmán világ egy túra a Topkapi Palota és Sultan sírok. Gyere velünk egy utazásra, hogy az Oszmán Relic. Foglalja le jegyeket itt.

a 11015 Ft
Istanbul Full Day Tour

Istanbul Full Day Tour

Tapasztalja Isztambul lenyűgöző története, és közelebb visszük át a tereptárgyak, a bizánci és a török ​​birodalom. Ez az egész napos túra tartalmazza a legjobb, amit Isztambul kínál. Foglalja le jegyeket itt!

a 21696 Ft
Bosphorus Half Day Cruise

Bosphorus Half Day Cruise

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen utazás a Boszporusz-szoroson, és megtapasztalják a régi isztambuli ezen Boszporusz Félnapos Cruise. Hozd a jegyeket itt!

a 11683 Ft
Dolmabahce Palace & Two Continents

Dolmabahce Palace & Two Continents

Ezen Dolmabahçe Palace & Two kontinensek túra kapsz megtapasztalni az egyik elbűvölő paloták a világon, és az esélyt, hogy járni egyik kontinensről a másikra néhány perc alatt. Foglalja le jegyeket itt!

a 12350 Ft
Tour to Byzantium

Tour to Byzantium

Vegyük vissza az időben az ókori Bizánc, az ókori görög város, amely később Konstantinápoly és a modern Isztambul. Hozd a jegyeket itt.

a 10014 Ft
Golden Horn Tour

Golden Horn Tour

Ugyan ezen a Golden Horn Tour és a tapasztalat az Eyüp szultán mecset és sír, Miniatürk és utazz kábel bárokban fel a dombra, hogy Pierre Loti Coffee House és enjov a kilátás a Golden Horn. Foglalja le jegyeket itt.

a 10014 Ft
Magyar
Ticmate.hu