London Látnivalók

Itt található a széles és változatos jegyeket Londonban! Vezetett városnéző túrák és látnivalók, mint például a Madame Tussauds, a London Eye és a Harry Potter Warner Bros. Studio Tour a pezsgő musical, a West End és a jegyeket a foci! E-ticket az Ön postaládájába!

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

Előre rendelje meg belépőjét Madame Tussaud panoptikumába, és e-mailben rögtön kézhez is kapja. Ne a sorban állással teljen az idő a londoni vakáció alatt!

a 9042 Ft
Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

Az Oroszlánkirály (The Lion King) igazi családi Disney musical, Elton John zenéjével. Az Oroszlánkirály londoni előadásaira jegyek itt kaphatók!

a 14220 Ft
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

Az Operaház fantomja (Phantom of the Opera) Andrew Lloyd Webber egyik leghíresebb remekműve – a darab, ami a musical szóról először az eszünkbe jut. Jegyek az Operaház fantomja londoni előadásaira itt kaphatók.

a 11850 Ft
London Eye

London Eye

Felnőtt jegyek a Millenniumi Kerékre (London Eye): közvetlenül a Temze-partról csodálhatja meg Londont. Rendelje meg jegyét most, és még ma elküldjük Önnek e-mailben!

a 7849 Ft
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

Az ABBA dalaira alapuló Mamma Mia Londonban. A londoni Novello Theatre Mamma Mia előadására jegyek itt kaphatóak.

a 11850 Ft
Gatwick Express

Gatwick Express

Még indulás előtt szervezze meg londoni útját! Otthonról is megveheti a Gatwick reptér és a Victoria Station pályaudvar között érvényes menetjegyét.

a 7260 Ft
Thriller Live

Thriller Live

A Thriller – Live igazi moonwalking a West Enden. A Thriller – Live londoni előadásaira jegyek itt kaphatók! Ünnepeljük együtt a pop királyát, Michael Jacksont!

a 8080 Ft
Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour - London

See where the Harry Potter movie came alive on this behind the scenes tour. You will learn everything you always wanted to know about what went on behind the scenes and how these amazing film was made. Buy your tickets to Harry Potter and Warner Bros. Studio Tour here!

a 25008 Ft
Les Miserables

Les Miserables - London

A Nyomorultak (Les Miserables) a világ egyik leghíresebb musicalje. Akciós jegyek a londoni előadásokra itt kaphatók!

a 7759 Ft
Magyar
Ticmate.hu