Prága

Jegyek a látnivalók, túrák és városnézés Prágában. Itt könnyen és biztonságosan jegyet városnézés és tárlatvezetés Prágában, nézd meg a híres Laterna Magika és Black Light Theatre, élvezze Prága éjjel, íz a nagy cseh sör, vagy élvezze Prága egy Segway.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Black Light Theatre

Black Light Theatre

Black Light Theatre valóban egy hagyományos cseh és Prága színházi stílusban. Vásárolni a jegyeket a Black Light Theatre Prágában itt, és élvezze a nagyon különleges esemény!

a 6676 Ft
Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni – Marionette Theatre

Don Giovanni, a Marionette Theatre Prágában egy igazi prágai Specialty. Vásárolni a jegyeket, hogy Don Giovanni - Marionette Theatre Prágában itt!

a 6543 Ft
Prague Lunch Cruise

Prague Lunch Cruise

Ez a 2 órás ebéd Cruise Prágában a legjobb módja annak, hogy a gyönyörű Prága a folyóparti, miközben élvezheti a finom ebédet a fedélzeten. Foglalja le Jegyek itt!

a 6543 Ft
Prague Dinner Cruise

Prague Dinner Cruise

Élvezze a kellemes vacsora hajókázás Prágában, míg látod Prága számos műemlék világít az éjszakában. Vásárolni a jegyeket a prágai Dinner Cruise itt!

a 8679 Ft
Golden City Tour of Prague

Golden City Tour of Prague

Felfedezni Prága gyalog, busszal és hajóval egy egyszerű és intelligens módon! Vegye meg jegyet Golden City Tour Prága itt!

a 12017 Ft
Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl

Prága Pub Crawl, látogasson el a 2-3-kocsmák, és a végén az esti Európa legnagyobb pub / klub. Prague Pub Crawl ingyenes italok és sör. Vásárolni a fél jegyet Prague Pub Crawl itt!

a 7061 Ft
Karlstejn Castle

Karlstejn Castle

A látogatás a híres Karlstejn vár Prágán kívül egy must see minden látogató Prága. Jegyek a mi teljes vezetett Karlstejn Castle Tour itt!

a 12684 Ft
Prague By Night

Prague By Night

Élvezze a prágai látnivalók Éjszakai és fedezze Krizik zenéje kút. Megvegyük a jegyet Prágába By Night Tour itt!

a 8679 Ft
Terezin Concentration Camp

Terezin Concentration Camp

Megvegyük a jegyet a mi teljes idegenvezetést Terezin (Theresienstadt) itt. Terezin (Theresienstadt) volt a hírhedt 2. világháború koncentrációs tábor külső Prágában!

a 14687 Ft
Jewish Prague

Jewish Prague

Zsidó Prága Tour idegenvezetés érdekes és hiteles zsidó negyed Prága együtt. A régi zsidó temető. Vásárolni a jegyeket itt!

a 11349 Ft
Magyar
Ticmate.hu