Bécs

Üdvözöljük a bécsi, a gyönyörű Ausztria fővárosa és a klasszikus zene! Élvezze a koncert a Pálmaház a schönbrunni kastély és a Hofburg palota a zene WA Mozart és Johann Strauss vagy fedezze fel a város és környéke az egyik népszerű túra - vagy vezető nélkül. Tudjon meg többet a választék a jegyek a bécsi és foglaljon online - biztonságos fizetés. Az Ön e-jegyek küldjük az Ön postaládájába.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Schönbrunn Palace Concerts

Schönbrunn Palace Concerts

Komolyzenei koncertek a Schoenbrunn Palace Orangerie Bécsben program Wolfgang Amadeus Mozart és Johann Strauss. Jegyet a Schönbrunni kastély Koncert a Orangerie bécsi ide!

a 14019 Ft
An Evening at Schönbrunn Palace

An Evening at Schönbrunn Palace

Egy este a Schönbrunni kastély Bécsben is felejthetetlen. Kombinálja a Schönbrunni kastély Bécs városnézés jegyet egy kellemes vacsora a Café-Restaurant Residenz vagy egy koncerten Schönbrunn palota Zenekar az Orangerie!

a 19694 Ft
Vienna Residence Orchestra

Vienna Residence Orchestra

A bécsi Residence Orchestra, a Bécsi Kamarazenekarral elvégzi a napi csodálatos bécsi klasszikus zene: J. Strauss és WA Mozart. Jegyet Vienna Residence Orchestra itt!

a 14019 Ft
Blue Danube

Blue Danube

Élvezze a folyami hajókázás le a Duna bécsi, majd egy kellemes vacsora a Café-Restaurant Residenz, és végül egy klasszikus koncertet a Pálmaház a schönbrunni kastély. Foglalja le repülőjegyét a hajós városnézés, vacsora és koncert Bécsben ide!

a 34714 Ft
Vienna Hofburg Orchestra

Vienna Hofburg Orchestra

Hofburg Orchestra Bécsben, a zene fővárosa a világ, egy felejthetetlen estét a bécsi Johann Strauss és Wolfgang Amadeus Mozart. Jegyet Vienna Hofburg Orchestra itt!

a 23365 Ft
Rendezvous with Mozart

Rendezvous with Mozart

Randevú a Mozart Schönbrunni kastély Bécs együtt. látogatás a Palace, egy kellemes vacsora a Café-Restaurant "Residenz", és a klasszikus koncertet a Schönbrunni kastély Orchestra Bécsben. Foglalja le jegyeket Rendezvous Mozart Bécsben ide!

a 54741 Ft
Magyar
Ticmate.hu