Ticmate
Jegyek nemzetközi eseményekre
6 kontinens 120 országában elérhető

A Ticmate-ről:

A Ticmate.hu célja, hogy Európa legnagyobb nemzetközi jegyértékesítő és eseményturizmus-szervező vállalata legyen. Nem csak információt biztosítunk az egyes rendezvényekről, hanem segítünk a jegyfoglalásban is, legyen szó akár musicalekről, show-król, futballról, helyi látványosságokról vagy versenyekről, melyet az Ön hazáján kívül rendeznek meg. Széleskörű tapasztalataink miatt Ön akkor sem fog csalódni bennünk, ha producerként új közönséget keres.

A szenvedély és az érdeklődés által vezérelt üzleti ideál

Mr. Marcus Moeschlin, a Ticmate.hu atyja szenvedélyesen kötődik a musicalekhez, koncertekhez és más rendezvényekhez. Már 18 éves korában is utakat szervezett svédországi rockkoncertekre. Karrierje során, többek közt a svédországi Box Office tulajdonosaként mindig arra törekedett, hogy kedvező árakat biztosítson a közönség számára kiemelkedő rendezvényekre és nemzetközi eseményekre egyaránt. Marcus emellett a rendezvényipar egyik digitális úttörője is, aki már 1990-ben részt vett a Global Tickets kialakításában: az egyedülálló hálózat révén 22 ország értékesített egymás számára elektronikus úton jegyeket nemzetközi rendezvényekre. A 90-es években a konkurens cégek még faxot, telexet és telefont használtak. Úttörő munkájáért 1992-ben a Global Tickets legjobb export ötletként elnyerte a „The Queen´s Award” díjat.

Igazgatótanács

Bár a Ticmate fiatal vállalatnak számít, máris jelentős tudást és tapasztalatot halmozott fel a nemzetközi rendezvényekkel kapcsolatban.

A Ticmate AB igazgatótanácsában Marco Moeschlin vezérigazgató mellett Jan Friedman elnök és Olle Setterberg és Mattias Sesemann is helyet kapott. Friedman, Setterberg és Sesemann komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a vállalatvezetés és az igazgatótanácsok működése terén, mert számos kereskedelemmel, utazással, médiával és egyéb szolgáltatói tevékenységgel foglalkozó vállalat működtetésében szerepet vállaltak.

Marcus Moeschlin
Magyar
Ticmate.hu