Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Sisi's Treasures

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Sisi's Treasures

66146 Ft
A túránk Sisi kincsei Bécsben, akkor úgy fogja érezni, mint egy császárnő egy nap! Foglalja le jegyeket Sisi kincsei, amely magában foglalja a látogatás az Imperial bútor kollekció, a császári palota (Hofburg), a Schönbrunni kastély vacsorával és koncertek a Orangerie!

Tapasztalja császári Bécs szemével a legendás Erzsébet császárné (Sisi). A királyi hangulatot a császári Bécs követi mindenhová magával vihet. Akkor látogasson el a csodálatos épületek, múzeumok, kényeztesse magát a kulináris élvezeteknek, és majd kegyelmet az esti koncertet a Schönbrunni kastély Orangerie a jelenlétét. Royal örömére garantált.

A nap folyamán, akkor lesz egy sétát a korábbi tulajdonát a Habsburg-dinasztia: a Schönbrunni kastély, a nyári rezidenciája Sisi és Ferenc József, a császári bútor kollekció, ahol pompás bútorok Sisi korszak van a kijelzőn, valamint a császári palota (Hofburg), amely otthont ad a császári lakosztályok, a Sisi Múzeum és a császári ezüst gyűjtemény.

De Sisi kincsei sokkal, de sokkal több, mint együtt. Nagyon kellemes vacsora, ami kell kézbesíteni, a lefoglalt napon Café-Restaurant Residenz szomszédságában Schönbrunn palota. A tábla lesz kész az Ön számára az egykori Palace konyha, amely ma egy csodálatos étterem remek hangulatot. Vacsora egy kellemes háromfogásos menüt. (Italok nem együtt. Az ár).

A nagy finálé, akkor részt vesz a koncerten Schönbrunn Palace Pálmaház: A legjobb hely van fenntartva az Ön számára, hogy élvezze a koncertet a Schönbrunni kastély Orchestra Vienna (Program lesz, J. Strauss és WA Mozart). Csatlakozzon hozzánk a bárban, a szünetben egy pohár pezsgővel. Mint egy nagyon különleges ajándékot, kap egy Port-Ami az Ön számára, hogy vigye haza.

Tudjuk, hogy ez túl sok, hogy látogasson el egy nap, ezért ha könyvet itt, a jegyeket a Schönbrunn palota látogatás, a császári Bútor összegyűjtése és császári palota (Hofburg) érvényes minden nap, mint miután a lefoglalt időpont vacsorára A Café-Restaurant Residenz és a koncert Schönbrunn palota Orangerie.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás teljes, akkor kapja meg e-jegyeket e-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával az Orangerie, ahol meg kell, hogy cserélje ki a jegyeket. Cserélhet az e-jegyeket 09:00 csak a lefoglalt túra dátumot.
- Vacsora a Café-Restaurant Residenz kerül felszolgálásra 18:30 és a koncertet a Schönbrunni kastély Orangerie kezdődik 08:30 a fix lefoglalt időpont.
- A koncert időtartama együtt. szünetben 1 ½ -2 óra, és véget ér kb 22:15.
- A kiválasztott napok, koncertek kerülhet sor a Nagy Galériában, illetve a fehér arany Room belsejében található Schoenbrunn Palace, vagy más koncerttermekben Bécsben. Lesz természetesen tanácsot, ha a változás a koncert helyszíne lesz.
- Nyitva tartás Imperial Bútor Collection: keddtől vasárnapig 10:00-18:00.
- Nyitva tartás a császári palota (Hofburg): minden nap 9:00-05:30.
- Nyitva tartás a Schönbrunn palota látogatás: minden nap 8:30-17:30.
- Látogasson el a császári bútor kollekció, a császári palota (Hofburg) és a schönbrunni kastély között minden nap, mint akár egy hónap után vacsora és koncert a Schönbrunni kastély.
- Miután a Schönbrunn palota koncert, taxik elérhető lesz jobb kívül a schönbrunni kastély Orangerie. A metró éjfélig üzemel a 5-8 perces időközönként.

Nyitvatartás

Be kell gyűjteni az összes jegyet a Box Office at Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien a 09:00 a lefoglalt időpont!

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Előadás hossza: 2 óra

Nyitvatartás

Helyszín

Sisi's Treasures

Cím
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!