Jegyek keresése

Tájékoztató a COVID 19 koronavírussal kapcsolatban Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Ottoman Relics Tour

Hasonló kategóriák

Ottoman Relics Tour

 
Ekkortól 12 931 Ft
Merüljön el a lenyűgöző történetét a muzulmán világ egy túra a Topkapi Palota és Sultan sírok.

Topkapi Palota a legnagyobb palota Isztambulban, valamint az elsődleges lakóhely az oszmán szultánok körülbelül 400 évvel a 624 éves uralma. Ma a palota mutat a császári kincstár, szent ereklyéit Mohammed próféta, kínai porcelán, fegyver, kalligráfia gyűjtemény és még sok más.

Öt sírok oszmán szultánok a temető Hagia Sophia, más néven a szultán sírok. A kerámia panelek legszebb példája a 16. században, lila, piros, zöld és kék virágmotívumokkal.

Időtartam: 3 óra 02:00-5: 00 PM.

Az út a következő kiemeli:
- Merüljön el a történelem, az Oszmán Birodalom egy látogatás a Topkapi palota.
- Séta a nyomában a török ​​szultánok, ahogy megtekintheti a különböző kiállítások, amelyek magukban foglalják a kínai porcelán, fegyver, kalligráfia és még sok más.

Tartalmazza a jegy ára: Körutazás transzfer / a központi elhelyezkedésű szálloda itt: Isztambul, múzeumi belépők, adományokat a sírok és egy jól tájékozott idegenvezető.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával a túra.
- Ingyenes oda-vissza transzfer / a belvárosi szállodák közelében Taksim téri., Sultanahmet és Aksaray. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a transzfer. Ha marad a közelében a repülőtér vagy szálloda található, a Isztambul ázsiai oldalán, akkor lehet hozzá egy pick-up díj, vagy meg kell adnia, hogy jelenik meg a túra-start cím Isztambul központjában. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a pick-up.
- A túra indul 2:00, de mivel te is felvette a hotel, kérjük, hogy hívja a utazásszervező kb. 24 órával, annak érdekében, hogy pontos pick-up idő, hogy ne várja a szálloda halljában. A telefonszám egyértelműen elindul a voucher / e-ticket küldünk Önnek.
- A túra az angol.
- Gyermek jegy kapható éves kortól 3-7. 0-2 éves korig ingyenes, ha ehhez egy fizető felnőtt.
- A Harem rész nem tartalmazza az utazás a Topkapi palota.

Nyitvatartás

Időtartam: 3 óra 14:00-05:00.

Foglalás

vas, 12 júl 2020

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Live guide

Előadás hossza: 3 óra

Nyitva tartás

Helyszín

Ottoman Relics Tour

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!