Jegyek keresése

Tájékoztató a COVID 19 koronavírussal kapcsolatban Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Green Mosque & Bursa Tour

Hasonló kategóriák

Green Mosque & Bursa Tour

 
Ekkortól 33 307 Ft
Csatlakozzon hozzánk egy egész napos kirándulás zöld Bursa, a török ​​város beceneve, mert a környező erdőben. Ezen a turnén, akkor látogasson el a Nagy Mecset, a Zöld mecset és-mauzóleum és a tapasztalat a Silk Market a Grand Bazaar.

A túra indul a komp, ahonnan élvezheti a gyönyörű táj elhaladó. Aztán meghajtó Bursa, az egykori oszmán fővárosban. Itt élvezzük a finom "Kebap Nagy Sándor" ebédre.

Ebéd után meglátogatjuk a Nagy Mecset (más néven Ulucami), a Zöld mecset és a Zöld Mauzóleum (csak kívülről), a régi Silk Market a Grand Bazaar.

Aztán meghajtó a 600 éves İnkaya platánfa, amely megteremti az alapját az egyik legrégebbi falu Bursa alapították a törökök. Útközben a Mount Uludağ lesz egy kávészünet. A hegy is ismert, mint a legendás hegy Olympos, a hely, ahonnan az istenek nézték a trójai háború. Itt kap egy szép kilátás nyílik a városra.

Időtartam: 13 óra 9:00 AM-10: 05:00.

Az út a következő kiemeli:

- A zöld mecset (Yeşil mecset) és a Zöld-mauzóleum
- A Silk Market
- Hegy Uludağ

Tartalmazza a jegy ára: Körutazás transzfer / a központi elhelyezkedésű szálloda itt: Isztambul, belépő a Zöld mecset és a mauzóleum, az ebéd és a jól útmutatót.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával a túra.
- Ingyenes oda-vissza transzfer / a belvárosi szállodák közelében Taksim téri., Sultanahmet és Aksaray. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a transzfer. Ha marad a közelében a repülőtér vagy szálloda található, a Isztambul ázsiai oldalán, akkor lehet hozzá egy pick-up díj, vagy meg kell adnia, hogy jelenik meg a túra-start cím Isztambul központjában. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a pick-up.
- A túra indul 9:00, de mivel te is felvette a hotel, kérjük, hogy hívja a utazásszervező kb. 24 órával, annak érdekében, hogy pontos pick-up idő, hogy ne várja a szálloda halljában. A telefonszám egyértelműen elindul a voucher / e-ticket küldünk Önnek.
- Gyermek jegy kapható éves kortól 3-7. A gyerekek 0-2 éves korig ingyenes, ha ehhez egy fizető felnőtt.
- A túra az angol.
- Előzetes foglalás szükséges.
- Ez a túra egy minimum utas követelménye hat vendég. Lehet foglalás kevésbé, de ha a követelmény nem teljesül, a túra van kitéve átütemezése. Abban a valószínűtlen esetben, ha a törlés miatt minimális az utasok igényei nem teljesülnek, a visszatérítést biztosítunk.

Nyitvatartás

Időtartam: 13 óra 9:00-10: 00 PM.

Foglalás

vas, 5 júl 2020

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Live guide

Előadás hossza: 13 óra

Nyitva tartás

Helyszín

Green Mosque & Bursa Tour

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!