Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Newark Airport Transfer: Shared Transfer

4.0 (81)
6829 Ft
Hangoztatása helyett a tömegközlekedési vagy megpróbál zászló egy taxi, válassza a költség-hatékony közös transzfert, így a nyaralás a New York-i elkezdheti gondtalan. A vezető találkozunk a New York-i Newark repülőtér, és elviszi a szállodába.

Függetlenül attól, ha egyedül utazik, mint egy pár, vagy egy nagy csoport, tapasztalt, hivatásos sofőrök biztosítja a szállítás és a Newark repülőtér a szél!

Itt tudod, hogy gyors és hatékony transzfer között Newark repülőtér és a szobát. A háztól-házig politika biztosítja a közlekedési mind és vissza a szállodába, és Newark repülőtéren.

Csak nálunk megosztott Newark reptéri transzfert itt, és akkor kell eleget tenni a maga vezető a repülőtéren. Ha kívánja, akkor is elrendelheti a szállítás vissza, a szállodából a repülőtérre.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával.
- Ha meg szeretné rendelni a közös Newark reptéri transzfer oda-vissza, van, hogy két helyen megrendelések: az egyik a repülőtérről a szállodába, és az egyik a szállodából a repülőtérre, hiszen minden foglalás kell a saját visszaigazolás számát.
- Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg nekünk az utas nevét, érkezés / indulás időpontja, a repülési adatokat és a szobát (köztük cím és telefonszám), így tudjuk szervezni a transzfer.
- Ez a szolgáltatás csak a Manhattan között Battery Park és a 125. utcán.
- Ha szeretne egy visszatérő transzfer Manhattan a repülőtérre, csak hívja a repülőtér ügynök két-három nap indulás előtt. A telefonszám világosan meg kell jelölni neked jegyet.
- Csak minibuszok egyértelműen megjelölt GO AIRLINK NYC.
- A gyerekek árak ugyanazok, mint a felnőttek.
- Ön csak akkor engedélyezett, egy normál bőrönd és egy kézipoggyász személyenként.
- Az ár a közös Newark repülőtéri transzfert tartalmaz tippeket, útdíj és az adókat.

Nyitvatartás

Működési idő: 24 óra egy nap, a hét 7 napján, az év 365 napján.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Nyitvatartás

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!