Jegyek keresése

Similar experiences

Similar categories

Moulin Rouge

a Ft 35184

A Moulin Rouge 1889 óta bűvöli el és szórakoztatja a világ minden tájáról érkező közönséget. Egyike azoknak a programoknak, amelyeket át kell élnie, ha Párizsba látogat! Foglalja le előre jegyeit otthonról, és lepje meg családját, barátait vagy kedvesét egy páratlan show-val!

Kiemelt ajánlatok

- Biztosítsa jegyeit a Moulin Rouge népszerű show-jára
- Hagyja ki a sorban állást a jegyirodánál
- Élvezze a show-t egycsodálatos vacsora vagy pezsgő kíséretében

Mire számíthatok?

“Féerie” : Egy elképesztő, 2 órás kánkán-show!
Csodálja meg a 60 nemzetközi művészből álló lenyűgöző csoport előadását, a legendás  “Féerie” showműsort. A “Féerie” egy látványos, kétórás műsor tele tollakkal, strasszokkal, csillámokkal, fényűző környezetben, akrobatákkal és eredeti zenével - és természetesen a híres francia kánkán tánccal!

A show a párizsi kultúra, energia és hangulat számtalan aspektusát képviseli!

A Moulin Rouge-ban a műsor előtt egy, a hagyományos francia gasztronómián alapuló vacsorát is elköthet: kifinomult ételek pezsgővel — a Moulin Rouge hivatalos italával.
  
Két típusú jegy közül választhat: “Féerie” és pezsgő vagy “Féerie" és vacsora. 

Menüopciók:
Mistinguett menü
Toulouse-Loutrec menü
Belle Epoque menü
Gyermekmenü
Karácsonyi menü

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyemet?
Nem sokkal a foglalás befejezése után az elektronikus jegyét megküldjük közvetlenül az e-mail-címére. Egyszerűen csak nyomtassa ki és hozza magával a Moulin Rouge-ba. 

Mikor kezdődik a műsor?
A show naponta 21:00 órától 23:00 óráig tart. Ha a vacsorát is tartalmazó jegyet választ, a vacsora felszolgálása 19:00 órakor történik, és a show 21:00 órakor kezdődik. 

Akár vacsorát tartalmazó jegyet vesz, akár nem, jó ötlet legalább fél órával a műsor kezdete előtt megérkezni a Moulin Rouge-ba. 
 
Mennyi ideig tart a műsor?
A műsor 2 órán át tart.  

Van öltözetre vonatkozó előírás?
Igen, alkalmi vagy üzleti alkalmi ruha viselendő. A nyakkendő, öltöny és estélyi ruha viselete opcionális. A farmer, rövidnadrág és tornacipő nem megengedett.

Important information

A Moulin Rouge nagyon népszerű, a pénteki és szombati jegyek gyakran hónapokkal előre elkelnek. Mielőbb lefoglalja a jegyeket, annál nagyobb eséllyel jár sikerrel. Ha nem hétvégi napon is lehetősége van a Moulin Rouge látogatására, esélyesebb, hogy jegyet kap. 

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (6-11)

Nyitvatartás

A show tartozéka fél üveg pezsgő; minden nap 21:00 órakor, valamint pénteken és szombaton 23:00 órakor vacsora és show; minden nap 19:00 órakor

Foglalás

pén, 24 máj 2019

Bestseller

Mobilon is bemutatható

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Előadás hossza: 2 hours

Nyitvatartás

Útmutató

Moulin Rouge

Cím
Bal du Moulin Rouge 82, Boulevard de Clichy 75018 Paris

×