Jegyek keresése

Információ a helyszínről

Esti túra és sétahajózás Párizsban

Esti túra és sétahajózás Párizsban

Similar experiences

Similar categories

Esti túra és sétahajózás Párizsban

a Ft 11883
Az “Esti fények és sétahajózás” (Illuminations and Cruise) egy kombinált városnéző körút Párizsban – éjszaka! Megtekintheti Párizs legjavát késő este, buszon és hajón!

Az
“Esti fények és sétahajózás Párizsban” program első része egy csodálatos hajóút a Szajnán , ahol megtekintheti a város számos műemlékét káprázatos esti kivilágításban, a folyó felől.

Az
“Esti fények és sétahajózás Párizsban” program második része lehetőséget nyújt önnek, hogy felfedezze Párizst, a város történelmét, fasorral szegélyezett sugárútjait, élettől pezsgő kávézóit, és az összes káprázatosan kivilágított műemlékeit és tereit: pl. a Concorde és a Vendome terek , Opera , Madeleine-templom , Rue Royale , Champs-Elysees , Diadalív, Trocadero , Invalides , Notre-Dame és a Chatelet-tér , csak hogy néhányat említsünk az önre váró látnivalók közül.

Egyéni fülhallgatók előre felvett kommentárokkal elérhetők az alábbi nyelveken: francia, angol, spanyol, német, olasz, portugál, holland, svéd, koreai, orosz, görög, japán, dán és kínai‑mandarin.

Időtartam : 3 óra.


Az “Esti fények és sétahajózás Párizsban” (Illuminations and Cruise ) / éjjeli városnéző körút az alábbi címen indul és ér véget:
2 Rue des Pyramides 75001 Párizs!
PARISCityVISION 214 rue de Rivoli 75001 Paris
NOTE: From November 1st 2012 until March 31st 2013 this tour will leave from PARISCityVISION's terminal located 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (3-11)
Gyermek (0-2): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra minden este 1/4-31/10: 19:15 1/10-31/3: 19:00

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Live guide

Előadás hossza: 3 hours

Nyitvatartás

Útmutató

Esti túra és sétahajózás Párizsban

×