Jegyek keresése

Tájékoztató a COVID 19 koronavírussal kapcsolatban Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Berlin TV Tower Alexanderplatz

Berlin TV Tower Alexanderplatz

4871 Ft
A TV-torony (Berliner Fernsehturm) az Alexanderplatz Berlinben kapsz egy 360 fokos panoráma kilátás a Berlin 207 m-rel a város, ez igazán látványos. Foglalja le jegyeket Berlin TV-torony Alexanderplatz itt!

Szeretnéd felfedezni Berlin 360 °? Akkor te vagy a csak a megfelelő helyen és a TV-torony. A 203 és 207 méter magas, hogy nézd meg az egész város a számos turisztikai látványosságok: láthatjuk a Reichstag (parlament épülete), a Brandenburg Tor a főpályaudvar a szép sugárutak innen, valamint a Olimpiai Stadion, a Múzeum-sziget (Museumsinsel) és a Potsdamer Platz.

A közel 1,2 millió látogatót vonz minden évben, a berlini TV-torony az egyik legnépszerűbb látnivaló a turisták Berlinben. Tekintettel a nagyszámú látogatót megéri foglalás a jegyeket előre

Itt nálunk a következő fajta jegyek:

Early Bird Ticket - Be kell lépjen a TV-torony előtt 11:00, de te maradhatsz, ameddig csak akarsz. A TV-torony nyitva 09:00 a március-október és 10:00 a november-február Egy Early Bird Ticket lesz nincs várakozási idő + kapsz hozzáférést biztosít Berlin legmagasabb bar!

Late Night Ticket - Kapsz hozzáférést a TV-torony esti 21:00 a zárás nincs várakozási idő + kap hozzáférést Berlin legmagasabb bar!

Fontos információ:
- Itt nálunk a következő fajta jegyek:
* Early Bird Ticket - Be kell lépjen a TV-torony előtt 11:00, de te maradhatsz, ameddig csak akarsz. A TV-torony nyitva 09:00 a március-október és 10:00 a november-február Egy Early Bird Ticket lesz nincs várakozási idő + kapsz hozzáférést Berlin legmagasabb bárban. A jegy nem érvényes, ha később érkezik, és akkor nem kap visszatérítést.
* Late Night   Jegy - Kapsz hozzáférést a TV-torony esti 09:00 a zárás nincs várakozási idő + kap hozzáférést Berlin legmagasabb bar! A jegy nem érvényes a korábbi bejárat.
- A jegy csak akkor érvényes, azon a napon, és mikor könyvet.
- Gyermek árak a gyerekek 4 és 16 éves. Gyermekek 4 éves kor alatt ingyenes.
- A tv-torony Berlin (Berliner Fernsehturm) nyitva márciustól októberig: naponta 9-től éjfélig! November-február: naponta 10:00 és éjfél !.
- A tv-torony Berlin (Berliner Fernsehturm) található Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

Nyitvatartás

Március-október: naponta 9-től éjfélig! November-február: naponta 10 órától éjfélig!

Nyitvatartás

Helyszín

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Cím
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!