Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Gatwick Express reptéri transzfer

4.5 (2707)
Ekkortól 8 044 Ft

Szálljon fel a Gatwick Express vonatra, jusson be London központjába gyorsan és könnyedén. Választhat menettérti és csak odaútra szóló jegyet is a Gatwick repülőtér és a londoni Victoria állomás közötti útra - az utazás csak kb. 35 percig tart! Ha menettérti jegyet vált, a visszaútra szóló 28 napig érvényes!

Kiemelt ajánlatok

- Utazzon gyorsan és egyszerűen a Gatwick Reptérről
- Érjen be mindössze 35 perc alatt a Victoria Station-re
- Takarítson meg időt az előre foglalt jegyével - rögtön felszállhat a vonatra
- Rugalmas menettérti jegy: 28 napig érvényes
- Hagyja ki a sorokat a jegyautomatáknál
- 5 év alatti gyermekek számára díjmentes

Mire számíthatok?

Néha a sorok a jegyautomatákhoz az egész peronon kígyóznak. Ezekkel az előre foglalt jegyekkel most megkímélheti magát a sorbanállástól és rögtön fel is szállhat a Gatwick Express-re. 

Inkább lazítson egy kellemes fél órát és ne aggódjon a bejutás miatt London belvárosába. Csak szálljon fel a vonatra, üljön le és dőljön hátra amíg tart az utazása.

A Victoria állomásról (35 perc) könnyedén eljuthat végcéljához – legyen az a Piccadilly Circus, a Trafalgar Square, az Oxford Circus, a Covent Garden, a Russel Square vagy a Paddington állomás.

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával Londonba. 

Hogyan foglalhatom le a jegyemet a Gatwick Expresszre? 
Foglaláskor kérjük válassza ki azt a napot, amikor először szeretne utazni az érvényesség kezdetének ("valid from"). Ha menettérti jegyet választ, a visszaútra a Gatwick repülőtérre az érvényesség kezdetétől számított 28 napon belül sort kell kerítenie.  Fontos információk

Kérjük vegye figyelembe, hogy kiterjedt karbantartási és vasútvonal-felújítási munkálatok zajlanak a Gatwick és London közötti útvonalon. Ezért előfordulhat, hogy a Gatwick Express bizonyos napokon nem közlekedik, illetve az ünnepi időszakban előfordulhat szolgáltatáskorlátozás vagy kimaradás. Kérjük, minden esetben ellenőrizze a menetrendeket, mivel a már megvásárolt jegyeket sajnos nem áll módunkban visszaváltani, azok árának részben vagy egészben visszatérítésére, illetve más kompenzációra sincs lehetőség.

- Amennyiben jegyét már lefoglalta egy olyan napra, amikor a Gatwick Express nem közlekedik, azokat felhasználhatja a Southern vagy a Thameslink járatain. Kérjük, mindenképpen ellenőrizze az indulási menetrendeket, illetve az állomásokat az utazása megkezdése előtt.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Gyermek (5-15)
Kisgyermek (0-4): Díjmentes

Egy felnőtt kísérővel maximum 4 gyermek utazhat. 

Foglalás

ked, 1 feb 2022

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

To protect you and those around you, these safety measures will be in place for your visit.

• Wearing a face mask may be required, please bring your own just in case.
• Hand sanitizer available for visitors.
• Intensified cleaning and disinfecting are in place.
• Social distancing is advised in public transport, and we recommend not using overcrowded public transport, incl. airport transport, if it can be avoided. Rather wait for next available and less crowded train.
• Guests may be subject to a temperature check; anyone showing symptoms (fever, coughing, sore throat, etc) may be denied entry for safety reasons.

Mit tartalmaz?

- Transzfer a Gatwick Airport és a Victoria Station között
- Nem kell beváltania vagy felvennie a jegyét
- 5 év alatti gyermekek számára díjmentes
- Opcionális: menettérti jegy, amely 28 napig érvényes

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!