Jegyek keresése

Elégedett ügyfelek

Jótékonyság a Ticmate-nél

Ticmate
Jegyek nemzetközi eseményekre
6 kontinens 130 országában elérhető

A Ticmate.hu -ről

A weboldallal célunk az, hogy Európában piacvezetővé váljunk a különböző rendezvényekre szóló nemzetközi jegyek és utazások értékesítésében. Nem csupán tájékoztatást kínálunk az egyes eseményekről és megkönnyítjük a jegyek foglalását azok számára, akik musicalt, előadást, focimeccset, látványosságot vagy versenyt szeretnének megnézni a saját országukon kívül. Az iparágban szerzett hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően arra is képesek vagyunk, hogy segítsünk a producereknek lelkes közönséget találni.

Egy üzleti elképzelés, amelyet a szenvedély és érdeklődés táplál

A mögött álló ember, Marcus Moeschlin szenvedélyesen kötődik a musicalekhez, koncertekhez és mindenféle rendezvényhez. 18 éves korában már rock-koncertekre szervezett utazásokat akkori lakóhelyéről, a Svédországban található Jönköping városából. Három évvel később, 1985-ben Marcus a svéd művésszel, Cornelis Vreeswijk-kel dolgozott az utolsó turnéján és albumán. Ezt hosszú és izgalmas karrier követte. Egy olyan karrier, amely során mindig azon volt a hangsúly, hogy rendezvényeket és nemzetközi élményeket tudjon nyújtani az érdeklődőknek elérhető áron – nem kevésbé abban az időszakban, amikor a Box Office Sweden tulajdonosa volt Stockholmban. Marcus digitális úttörőnek is tekinthető a rendezvények világában. Még 1990-ben részese volt a Global Tickets, egy olyan hálózat életre hívásában, amelyben 22 ország vásárolt és adott el jegyeket egymás rendezvényeire elektronikus úton. Ebben az időszakban versenytársaik még olyan elavult módszereket használtak, mint a fax és telefon. Ezért a vállalat 1992-ben elnyerte a British Queen´s Award díját a legjobb export kategóriában.

Igazgatótanács

Bár a egy fiatal vállalat, már jelentős tudás és tapasztalat halmozódott fel a vállalaton belül a nemzetközi rendezvények terén.

A Ticmate AB igazgatótanácsában Marcus Moeschlin vezérigazgató mellett megtaláljuk Ole Oftedal elnököt és Jan Friedmant is. Oftedal és Friedman mindketten jelentős tapasztalattal rendelkeznek a vállalatok vezetés terén, valamint kereskedelemmel, utazással, médiával és egyéb szolgáltatásokkal foglalkozó vállalatok igazgatótanácsi tagjaiként.