Jegyek keresése

A Ticmate bemutatása

Belépő- és közlekedési jegyek Londonban

A Ticmate weboldalon biztosan megtalálja, mi teszi következő utazását egy kicsit különlegesebbé.

A Ticmate egy svéd tulajdonban lévő vállalat, amely világszerte számos különböző élményre kínálja a jegyek széles választékát, a városnéző körutaktól a turistalátványosságokon át a közlekedési eszközökig, musicalekig, előadásokig, focimeccsekig és még sorolhatnánk.

A Ticmate 6 kontinens 40 országban aktív, és a világ nagyvárosainak rendezvényeire értékesít jegyeket, keleten Dubai-tól nyugaton San Fracisco-ig,

Hova utazik legközelebb? Élményeihez keressen és foglaljon jegyeket a Ticmate oldalán!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

Róma

Tudjon meg többet a gyönyörű Róma rendezvényeiről! Foglalja le jegyeit a Vatikán múzeumaiban, a Sixtus-kápolnában, a Szent Péter-bazilikában vezetett túrákra, és élje át a Colosseum, a Forum Romanum és az ókori Róma hangulatát! Élvezze az olasz finomságokat és borokat, vagy csatlakozzon hozzánk egy teljes napos kirándulásra Pompeibe és Firenzébe! Focirajongó? Akkor megveheti focijegyeit is az AS Roma és az SS Lazio meccseire - biztonságos online foglalással!

A jótékony Ticmate

Róma

Vezetett túrák a Vatikán múzeumaiban, a Sixtus-kápolnában, a Szent Péter-bazilikában, a Colosseumban, valamint a Forum Romanum és az ókori Róma területén. Megveheti akár focijegyeit is az AS Roma és az SS Lazio meccseire - biztonságos online foglalással!
Rendezés
Keresési találatok: 1 - 50 (74)