Jegyek keresése

A Ticmate bemutatása

Belépő- és közlekedési jegyek Londonban

A Ticmate weboldalon biztosan megtalálja, mi teszi következő utazását egy kicsit különlegesebbé.

A Ticmate egy svéd tulajdonban lévő vállalat, amely világszerte számos különböző élményre kínálja a jegyek széles választékát, a városnéző körutaktól a turistalátványosságokon át a közlekedési eszközökig, musicalekig, előadásokig, focimeccsekig és még sorolhatnánk.

A Ticmate 6 kontinens 40 országban aktív, és a világ nagyvárosainak rendezvényeire értékesít jegyeket, keleten Dubai-tól nyugaton San Fracisco-ig,

Hova utazik legközelebb? Élményeihez keressen és foglaljon jegyeket a Ticmate oldalán!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

New York

Foglalja le jegyeit a New York-i rendezvények széles skálájára! Váltson jegyet manhattani helikopter-utazásra, látogasson el a Szabadság-szoborhoz, az Ellis-szigetre vagy az Empire State Buildinghez, élvezze a gospeleket Harlemben, nézze meg a kedvenc filmjei New York-i helyszíneit, nézze meg, hol lazulnak a Szex és New York szereplői, vagy hajókázzon egyet a Hudson folyón! Nézzen meg egy vagy két Broadway előadást - foglalja le jegyeit itt!

A jótékony Ticmate

New York

Foglaljon jegyeket a Broadway színházi és musical előadásaira, élvezze a manhattani városnézést, hallgasson harlemi gospeleket, látogasson el a nevezetes helyekre és híres látnivalókhoz, mint például a Szabadság-szobor, az Ellis-sziget, az Empire State Building vagy a Woodbury Outlet.
Rendezés
Keresési találatok: 1 - 50 (134)