Ticmate Charity

Vajon lehetséges, hogy egy vállalkozás, amely teszi a pénzt, miközben segít, hogy a világot egy kicsit jobb? Hisszük, hogy így van. Ezért indítottuk el Ticmate Charity.

A Ticmate szenvedélyes elkötelezettek vagyunk, hogy gazdagítsa az emberek életét az információs és a hozzáférés a nemzetközi események. Azt akarjuk, hogy támogassák a társadalmilag felelős vállalat, amely értéket teremt az ügyfelek, alkalmazottak, beszállítók és a részvényesek. De azt is szeretnénk, hogy a társadalmi felelősségvállalás és a munka felé melegebb és jobb világ - így adományoz évente részei a nyereség a szeretet:

2009-ben adományozott 2 373 500 SEK a szeretet.

Orvosok Határok Nélkül

MSF egy orvosi humanitárius szervezet, amely életeket menthet meg, és enyhíti a szorongást, ahol a legnagyobb szükség van. Ők segítik az érintett személyek által a válságok, háborúk és természeti katasztrófák esetén, függetlenül a politikai, vallási vagy etnikai.
Mi a Ticmate támogatja őket munkájukban:

A szeptember 2014 adományoztunk 450 000 SEK Ebola támogatás és a válság a Közép-afrikai Köztársaságban.


"Nevében MSF Szeretnék köszönetet mondani minden az Ticmate a kemény munkát, amely eredményeként a nagylelkű ajándékot munkánkat Ebola és a projekt a Közép-afrikai Köztársaságban. Igazán lenyűgözött, és hálás a kötelezettségvállalás a szervezet és a munkánkat. "
-Katharina Ervanius, az "Orvosok határok nélkül"

Ismerje meg, hogyan Orvosok Határok Nélkül dolgozik itt.