Jegyek keresése

A Ticmate bemutatása

Belépő- és közlekedési jegyek Londonban

A Ticmate weboldalon biztosan megtalálja, mi teszi következő utazását egy kicsit különlegesebbé.

A Ticmate egy svéd tulajdonban lévő vállalat, amely világszerte számos különböző élményre kínálja a jegyek széles választékát, a városnéző körutaktól a turistalátványosságokon át a közlekedési eszközökig, musicalekig, előadásokig, focimeccsekig és még sorolhatnánk.

A Ticmate 6 kontinens 40 országban aktív, és a világ nagyvárosainak rendezvényeire értékesít jegyeket, keleten Dubai-tól nyugaton San Fracisco-ig,

Hova utazik legközelebb? Élményeihez keressen és foglaljon jegyeket a Ticmate oldalán!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

Párizs

Üdvözöljük a párizsi oldalunkon, ahol a párizsi kabarékba, látnivalókba és a városnéző utakra vásárolhat jegyet! Itt gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vásárolhat jegyet a Moulin Rouge vagy a Lido de Paris előadásaira; vagy mit szólna egy vacsorához az Eiffel-toronyban, egy vezetett túrához a Louvre-ban, egy vacsorával egybekötött sétahajókázáshoz a Szajnán, vagy egy Versailles-i kastélylátogatáshoz?

A jótékony Ticmate

Párizs

Kabarék, nevezetességek, PSG-focimeccsek belépőjegyei és sokféle városnéző túra Párizsban. Nézze meg a Moulin Rouge, a Lido de Paris vagy a Crazy Horse egyik előadását, vacsorázzon az Eiffel-toronyban, nézze meg a Louvre vagy a Versailles-i palota kiállításait! Szurkoljon egy PSG-focimeccsen a Parc des Princes stadionban!
Rendezés
Keresési találatok: 1 - 50 (124)