Jegyek keresése

Tájékoztató a COVID 19 koronavírussal kapcsolatban Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Rendezvous with Mozart

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
Ekkortól 71 707 Ft
Randevú a Mozart Schönbrunni kastély Bécsben tartalmaz egy látogatást a Palace, egy kellemes vacsora a Café-Restaurant "Residenz", és a klasszikus koncertet a Schönbrunni kastély Orchestra Bécsben. Foglalja le jegyeket Rendezvous Mozart Bécsben ide!

Egy kellemes este a királyi örömök a séta a pazar palota, enni egy kellemes vacsora, és a végén a nagy finálé a Schönbrunni kastély Orangerie, elindulna egy zenei utazás a Schönbrunn palota Orchestra Bécsben.

Az utazást kezdje a látogatás ünnepélyes szobák világhírű Schönbrunni kastély, a legnépszerűbb turisztikai attrakciója Ausztriában. A vendégek kapnak egy AudioGuide, és lehet, hogy a palota túra bármikor a palota hivatalos nyitvatartási idő, azonban javasoljuk, hogy a vendégek kezdik a AudioGuide palota túra legkésőbb 16:00

At 06:30: vacsora kerül felszolgálásra a Café-Restaurant Residenz található az egykori schönbrunni kastély konyha. Az épületben található az úgynevezett Ehrenhof, szomszédos a palota főbejárata. Íme egy elegáns háromfogásos vacsora várja, incl. ételek jellemző Mozart idejében. (Italokat nem beleértve. Az ár).

A 08:30 (az ajtók nyitva 20:00): A koncert helyszíne a gondosan restaurált Schönbrunni kastély Orangerie, amely fontos szerepet játszott az egész Mozart karrierje (ő végzett az Orangerie több alkalommal). A zenei előadás a híres Schönbrunni kastély Bécs Orchestra kíséretében énekesek és a balett-táncosok. A program által a J. Strauss és WA Mozart. Vendégünk szolgálnak fel alkoholtartalmú ital, a Orangerie bárban, és az is kap egy programot a koncert, a "Best of Mozart CD", végzi a Schönbrunn palota Orchestra Bécsben. Továbbá mi fenntartott helyet az első két sorban. A szünetben, kérjük, csatlakozzon hozzánk egy pohár pezsgőt és finom "Mozartkugeln" (többrétegű csokoládé), a bárban.

Itt találja a Schönbrunn palota Orangerie a ülésrendet itt . Választhat a négy kategóriában jegyek: VIP, A, B og C, utalva az első, középső és hátsó nézőtér volt.

Fontos információ:
- Nem sokkal azután, a foglalás teljes, akkor kapja meg e-jegyeket e-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával az Orangerie, ahol meg kell, hogy cserélje ki a jegyeket. Cserélhet az e-jegyeket 09:00 csak a lefoglalt túra dátumot.
- A koncert időtartama együtt. szünet 1 ½ és 2 óra, és véget ér körülbelül 10:15.
- A kiválasztott napok, koncertek kerülhet sor a Nagy Galériában, illetve a fehér arany Room belsejében található Schoenbrunn Palace, vagy más koncerttermekben Bécsben. Lesz természetesen tanácsot, ha a változás a koncert helyszíne lesz.
- Miután a Schönbrunn palota Koncertek, taxik elérhető lesz Odakint Schönbrunn palota Orangerie. A metró éjfélig üzemel a 5-8 perces időközönként.

Nyitvatartás

Lehet gyűjteni az e-ticket a 09:00, és indítsa el a palota látogatás ugyanakkor, ha úgy tetszik, de azt javasoljuk, hogy indítsa el a AudioGuide Palace Tour legkésőbb 16:00 Vacsora a 06:30 és koncert kezdődik 08:30.

Foglalás

csü, 13 aug 2020

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Előadás hossza: 2 óra

Nyitvatartás

Helyszín

Rendezvous with Mozart

Cím
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!