Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Blue Danube

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Blue Danube

4.0 (3)
Ekkortól 53 414 Ft
Élvezze a folyami hajókázás le a Duna bécsi, majd egy kellemes vacsora a Café-Restaurant Residenz, és végül egy klasszikus koncertet a Pálmaház a schönbrunni kastély. Foglalja le repülőjegyét a hajós városnézés, vacsora és koncert Bécsben ide!

Köszönhetően a Johann Strauss keringő "A Beautiful Blue Danube," az úgynevezett "Kék Duna keringő," ez a folyó elválaszthatatlanul összefonódik a bécsi zene.

Az első része a nap egy Dunai hajós le Dunára. Ebben a Dunai hajós, ami tart 3-3 ½ órát, látni fogja a sok bécsi látnivaló a vízből: Donauturm (Duna-torony), Millennium Tower, Ringturm (Ring Tower), Spittelau távfűtés üzem, Uránia Csillagvizsgáló és még sok más ... .
A hajó (által üzemeltetett DGT hajózási társaság) indul, és visszatér a Schwedenplatz. 10:30, 11:30, és 14:00

A 06:30 vacsora kerül felszolgálásra a Café-Restaurant Residenz található az egykori schönbrunni kastély konyha. Az épületben található az úgynevezett Ehrenhof, szomszédos a palota főbejárata. Íme egy elegáns háromfogásos gyertyafényes vacsora várja (italokat nem együtt. Az ár). A nyár folyamán, vacsora kerül felszolgálásra a hangulatos külső étkező.

A 08:30 (Kapunyitás este 20:00) A koncert kerül sor, olyan helyen, amely fontos szerepet játszott az egész Mozart karrierje: a gondosan restaurált Schönbrunni kastély Orangerie. A zenei előadás a híres Schönbrunni kastély Bécs Orchestra kíséretében énekesek és a balett-táncosok. A program által a J. Strauss és WA Mozart.

Fontos információk:
- Be kell gyűjteni a jegyeket a Orangerie Schönbrunn Palace 9:00 a lefoglalt időpont!
Ticket Collection címe: Orangerie Schönbrunn kastély, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien
- Javasoljuk, folyik a hajókázás, hogy indul legkésőbb 14:00, és visszatér a 17:20 úgy, hogy nem kell sietnie, hogy a vacsorára.
- Tartalmazza. Az ár a 2 jegy a tömegközlekedés, így meg tudja tenni a U-Bahn a Schwedenplatz a Schönbrunn palota.
- A koncert időtartama együtt. szünet 1 ½ és 2 óra, és véget ér körülbelül 10:15
- Kattintson ide , hogy egy ülésrendet a Pálmaház a schönbrunni kastély.
- A koncert szünetben, VIP-kategória A vendégek kapnak egy pohár ajándék pezsgő a bárban.
- A kiválasztott napok, koncertek kerülhet sor a Nagy Galériában, illetve a fehér arany Room belsejében található Schoenbrunn Palace, vagy más koncerttermekben Bécsben. Lesz természetesen tanácsot, ha a változás a koncert helyszíne lesz.
- Miután a Schönbrunn palota Koncertek, taxik elérhető lesz Odakint Schönbrunn palota Orangerie. A metró éjfélig üzemel öt-nyolc perces időközönként.

Nyitvatartás

Javasoljuk, megy a hajókázás, hogy indul legkésőbb 14:00 Majd vacsora at 6:30 és koncert kezdődik 20:30. Tours áprilistól októberig.

Foglalás

pén, 2 dec 2022

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Nyitvatartás

Helyszín

Blue Danube

Cím
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!