Jegyek keresése

Tájékoztató a COVID 19 koronavírussal kapcsolatban Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Istanbul Full Day Tour

Hasonló kategóriák

Istanbul Full Day Tour

25470 Ft
Tapasztalja Isztambul lenyűgöző története, és közelebb visszük át a tereptárgyak, a bizánci és a török ​​birodalom. Ez az egész napos túra tartalmazza a legjobb, amit Isztambul kínál.

A túra során mi lesz, hogy az egyház az Isteni Bölcsesség, a Hagia Sophia, az egyik legnagyobb csodája az építészet, épített, mint a bazilika a 6. században Justinianus császár és a lélegzetelállítóan szép Kék Mecset, a híres kék İznik csempe és egyedi hat minaret épült, nevét Sultan Ahmet.

Ön is kap, hogy a Topkapi palota, amely a legnagyobb palota Isztambulban, valamint az elsődleges lakóhely az oszmán szultánok körülbelül 400 évvel a 624 éves uralma. Ma a palota mutat a császári kincstár, szent ereklyéit Mohammed próféta, kínai porcelán, fegyver, kalligráfia gyűjtemény és még sok más.

Öt sírok oszmán szultánok a temető Hagia Sophia, más néven Sultan sírok. A kerámia panelek legszebb példája a 16. században, lila, piros, zöld és kék virágmotívumokkal.

Időtartam: 8 óra 09:00-5: 00 PM.

Az út a következő kiemeli:

- Hagia Sophia
- A Kék mecset
- Hippodrom Konstantinápoly
- Obelisk of Theodosius
- The Grand Bazaar
- Topkapi Palota
- Sultan sírok

Tartalmazza a jegy ára: Körutazás transzfer / a központi elhelyezkedésű szálloda itt: Isztambul, múzeumi belépők, ebéd egy török ​​étteremben, adományokat a mecsetek és síremlékek, valamint a hozzáértő idegenvezető.

Fontos információk:
- Nem sokkal azután, a foglalás befejeződött, akkor kap egy e-ticket-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyet, és vigye magával a túra.
- Ingyenes oda-vissza transzfer / a belvárosi szállodák közelében Taksim téri., Sultanahmet és Aksaray. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a transzfer. Ha marad a közelében a repülőtér vagy szálloda található, a Isztambul ázsiai oldalán, akkor lehet hozzá egy pick-up díj, vagy meg kell adnia, hogy jelenik meg a túra-start cím Isztambul központjában. Mielőtt elkészítheti a foglalást, meg fogják kérni, hogy adja meg a nevét a hotel, így tudjuk szervezni a pick-up.
- A túra indul 9:00, de mivel te is felvette a hotel, kérjük, hogy hívja a utazásszervező kb. 24 órával, annak érdekében, hogy pontos pick-up idő, hogy ne várja a szálloda halljában. A telefonszám egyértelműen elindul a voucher / e-ticket küldünk Önnek.
- A túra az angol.
- Gyermek jegy kapható éves kortól 3-7. A gyerekek 0-2 éves korig ingyenes, ha ehhez egy fizető felnőtt.
- A Harem rész nem tartalmazza az utazás a Topkapi palota.
- Hagia St. Sophia zárva tart hétfőn, és ezért kell cserélni a Bazilika Ciszterna (Yerebatan Sarnici).
- Kék mecset látogatására csak kívülről, pénteken reggel 1:00-ig, mert az imádság ideje.
- Ez az "Istanbul Full Day Tour" nem működik július 28-án, október 4. és január 1.  

Nyitvatartás

Időtartam: 8 óra 09:00-5: 00 PM.

Foglalás

csü, 9 ápr 2020

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Live guide

Előadás hossza: 8 óra

Nyitvatartás

Helyszín

Istanbul Full Day Tour

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!