Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

One World Observatory

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

One world Observatory

4.7 (48)
Ekkortól 16 785 Ft

A One World Observatory, amely a One World Trade Center tetején helyezkedik el, 360 fokos kilátást nyújt a New York-i látképre a város legmagasabb pontjáról. Kezdje utazását a csúcsra a SkyPod™ liftekkel, élvezze a város látványát és hangjait a SEE FOREVER™ színházban vagy fedezzen fel valami újat a profi idegenvezetővel a City Pulse-nál. 

Fénypontok

- 360 fokos kilátás a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolójáról! 
- Idősávos belépőjegyek kiküszöbölik a hosszú sorokat és a várakozási időket 
- Kávézó és teljes körű kiszolgálást nyújtó étterem és bár a 101. emeleten
- Profi idegenvezetők osztják meg tudásokat a városról 
- Nagy sebességű SkyPod™ liftek kevesebb, mint 60 másodperc alatt feljutnak a 102. emeltre

Mire számíthatok?

KEZDJE A TÚRÁT A GLOBAL WELCOME CENTER-BEN!
Lássa viszont származási helyét vendéglistánkban (több mint 12 millió látogató és folyamatosan növekszik!) Ez a lenyűgöző adat a világ legnagyobb ívelt beltéri LED-kijelzőjén jelenik meg! Lépjen közelebb és részese lehet a műsornak. Ezt a pillanatot biztosan meg akarja osztani követőivel! 

HORIZON GRID 
Multimédiás látványosság, amely kiemeli az emlékezetes pillanatokat, híres arcokat és ikonikus helyszíneket, amelyek a One World Observatory-ból láthatóak. Lenyűgöző bemutató, amelyet 145 képernyő tesz felejthetetlenné. Biztos lehet benne, hogy bölcsebben távozik. 

AZ ÚT A CSÚCSRA 
A SkyPod™ liftek 47 másodperc alatt emlekednek fel 102 emelet magasra. Ez a lenyűgöző út megmutatja New York városának átalakulását az érintetlen földektől a mai lenyűgöző felhókarcoló-erdőig. 

KÉSZÜLJÖN FEL, HOGY ÖRÖKKÉ LÁTNI FOG! 
SEE FOREVER™ színház: ez a szívverést gyorsító audiovizuális élmény a város ritmusaira hangolódik, ahogy először megtekinti a város látképét. Lélegzetelállító lesz! 

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐINKET A CITY PULSE-BAN!
Ismerje meg túra-nagyköveteinket, akik a legjobb New York-i bennfentesek. Interaktív bemutatóik összekapcsolják Önt a híres nevezetességekkel és mélyebb betekintést nyújtanak a város negyedeibe, történelmébe és kultúrájába. Kérdezzen tőlük bármit! 

FEDEZZEN FEL DIGITÁLIS SKYLINE ÚTMUTATÓNKKAL 
Tekintse meg a kilátást a One World Explorer iPad útmutatónkkal! Amikor az ablakok között mozog, a képernyőn megjelenő nézet követi Önt. Érintsen meg egy címkét és helikopterrel közel repülhet, hogy érdekes történeteket ismerhessen meg egyes helyszínekről. Egy különleges előny, amely a Kombinált és All-Inclusive belépőjegyekkel érhető el. 

Hogyan működik?

Hogy jutok a jegyemhez? 
Röviddel a foglalása befejezése után, e-jegye közvetlenül az email fiókjába érkezik. Mobil jegyek elfogadottak. 

Jegykategóriák: 
- STANDARD ÉLMÉNY: Tartalmazza a hozzáférést az összes obszervatóriumi szinthez a városi panoráma megtekintéséhez és az összes multimédiás élményhez, beleértve a SkyPod™ lifteket, a SEE FOREVER™ színházat, a City Pulse-t és még sok mást! 

- KOMBINÁLT ÉLMÉNY: Tartalmazza az ELSŐBBSÉGI hozzáférést az összes obszervatóriumi szinthez a városi panoráma megtekintéséhez és az összes multimédiás élményhez, beleértve a SkyPod™ lifteket, a SEE FOREVER™ színházat, a City Pulse-t és még sok mást! Élvezze a digitális panoráma útmutató, a ONE WORLD EXPLORER hozzáférést, valamint egy 5 dolláros utalványt, amely étel, ital vagy kiskereskedelmi termékek vásárlására használható fel. 

- ALL-INCLUSIVE ÉLMÉNY: Tartalmazza az ELSŐBBSÉGI hozzáférést az összes obszervatóriumi szinthez a városi panoráma megtekintéséhez és az összes multimédiás élményhez, beleértve a SkyPod™ lifteket, a SEE FOREVER™ színházat, a City Pulse-t és még sok mást! Élvezze a digitális panoráma útmutató, a ONE WORLD EXPLORER hozzáférést, valamint egy 15 dolláros utalványt, amely étel, ital vagy kiskereskedelmi termékek vásárlására használható fel. 

Fontos információk

- Kérjük, vegye figyelembe, hogy a One World Observatory-ba való belépéshez biztonsági ellenőrzésen kell átmennie, ezért kérjük, ne hozzon magával nagy hátizsákot vagy poggyászt. 
- E-jegyeink nem biztosítanak soron kívüli belépést a biztonsági ellenőrzésnél. 

Jegykategóriák

Felnőtt (13-64)
Nyugdíjas (65+)
Gyerek (6-12)
*Öt éven aluli gyermekek számára díjmentes 

Nyitvatartási idő

Kérjük, tekintse meg naptárunkat, az elérhető dátumok és időpontok miatt. 

Mit nem tartalmaz?

- Ételek és italok. De szívesen látjuk a ONE Dine étteremben és bárban, ahol New American konyhát kínáló menü, valamint gondosan válogatott koktélok, helyi sörök és borok széles választéka várja Önt. 

Foglalás

vas, 14 júl 2024

Mobil jegy elfogadás

Nyitvatartási idő

Mit tartalmaz?

- Meleg fogadtatás a Global Welcome Center-ben
- Multimédiás látványosság: Horizon Grid
- Az elképesztő út a csúcsra a SkyPod™ liftekkel 
- SEE FOREVER™ színház
- Kérdezze a szakértőket a CITY PULSE-ban, ha bármilyen kérdése van
- One World Explorer iPad városvezető 

Helyszín

One world Observatory

Cím
117 West St New York, NY 10007

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!