Berlin

Ez az oldal ideális azok számára, akik jegyet a különböző látnivalók és rendezvények Berlinben. Lehet vásárolni jegyeket városnézés és tárlatvezetés a berlini, a tapasztalat Potsdam, Berlin és Berlin a második világháború alatt, lásd a varitéshow a Friedrichstadt Palast vagy Wintergarten Berlin, Berlin felfedezéséhez lovaglás Segway, vagy fedezze fel Berlin vezetői körül egy Trabant, a klasszikus autó a keleti, a mi Trabi Safari.

Top lista
Rendezés
A - Z
Ár
Javasoljuk
Berlin TV Tower: Skip the line & restaurant

Berlin TV Tower: Skip the line & restaurant

Skip the line to the TV Tower at Alexanderplatz and reserve a table in the Sphere restaurant! Choose between a table in the restaurant's inner circle or a window table. Enjoy the view from 207 meters above Berlin. This ticket is extremely popular, so book ahead!

a 6584 Ft
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

A Berlin WelcomeCard a (majdnem) mindent, amire szüksége van, amikor meglátogatja Berlin. A berlini WelcomeCard ad korlátlan tömegközlekedéssel (zóna AB vagy ABC) és a nagy kedvezmények több mint 200 múzeum, vezetett túrák, éttermek és wellness. Hozd a Berlin WelcomeCard itt!

a 6787 Ft
Berlin TV Tower Fast View Ticket

Berlin TV Tower Fast View Ticket

Outsmart the other tourists, buy your Fast View-tickets from home and skip the long lines to the Berlin TV Tower! Enjoy the beautiful view from 207 meters above the city. Book your Fast View tickets here and choose a date and time for your visit to the panorama level of the TV Tower!

a 6614 Ft
Berlin TV Tower VIP Dinner

Berlin TV Tower VIP Dinner

Dinner at the revolving restaurant at the top of the TV Tower at Alexanderplatz in Berlin is a true VIP experience! It is not every day you have the chance to enjoy a two-course meal with such a view. Window table guaranteed. Book your VIP Dinner here and skip the line to the TV Tower!

a 30692 Ft
Berlin TV Tower VIP Lunch

Berlin TV Tower VIP Lunch

Book your lunch at restaurant 'Sphere' at the top of Berlin's famous TV Tower and get the VIP treatment. Skip the lines, get a window-seat and enjoy a 2-course lunch with two glasses of wine, water and a hot drink included! Tables book up fast, so make sure to reserve yours in advance!

a 23531 Ft
DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

A DDR Múzeum Berlinben nem egy nagy múzeum, de az egyik berlini legjobb turisztikai látványosságok, és látni kell. Tudjon meg mindent a történelem DDR és egy csomó DDR emléktárgyakat években. Foglalja le jegyeket a DDR Museum Berlin itt!

a 3240 Ft
VIP Champagne Breakfast in the Berlin TV Tower

VIP Champagne Breakfast in the Berlin TV Tower

Book an unforgettable champagne breakfast in the Berlin TV Tower and enjoy a incredible view! From the Berlin TV Tower at Alexanderplatz, you can admire the 360-degree panoramic view, enjoy your delicious breakfast and sip champagne. Book online and skip the line to the TV Tower!

a 19384 Ft
Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off

Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off

Berlin Városnézés Hop On Hop Off egy egyszerű és személyes módon, hogy az összes Berlin. Hop-On Hop-Off és Berlin hagyományos hurok, Berlin Lifestyle hurok, vagy kombinálni a 2-túrák. Foglalja le Jegyek itt!

a 6224 Ft
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Üdvözöljük a Berlin Dungeon, több mint 700 éves félelmetes az európai és a német történelemben. Ha mersz, foglalja le jegyeket itt Berlin Dungeon és kap hozzáférést 9 ijesztgetni mutatja, élő szereplők, 1 tutaj lovagolni, és még sok minden más!

a 7162 Ft
Magyar
Ticmate.hu