Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Helyszín info

Palace Theatre

Palace Theatre

Palace Theatre

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Jegyek erre: Harry Potter és az elátkozott gyermek

Harry Potter és az elátkozott gyermek

4.9 (12)
Ekkortól 88 997 Ft

Élje át a nyolcadik Harry Potter-történetet: a Harry Potter és az elátkozott gyermeket! A darab tizenkilenc évvel a roxforti csata után játszódik, Harry már férj és egy túlhajszolt minisztériumi dolgozó. Az eredeti történet alapján íródott J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne műve, az első Harry Potter-történet, amit hivatalosan színpadon bemutattak. Ne hagyja ki ezt a varázslatos élményt, nézze meg az eredeti bemutató helyszínén, a londoni West Enden!

Fénypontok

- Élje át a nyolcadik Harry Potter-történetet
- Szerezze meg a város legjobb jegyeit
- Nézze meg, mi történt azután, hogy a kist túlélő felnőtt
- Legyen részese a J. K. Rowling eredeti történetén alapuló kétrészes darabnak
- Válassza ki ülőhelyét

Mire számíthatok?

Harry Potter élete már a Roxfortban sem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helyt állnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fia, Albus is megkezdi tanulmányait a Roxfortban.

A fiú már az odaúton talál magának egy barátot, aki nem más, mint Scorpius Malfoy, Harry régi ellenlábasának, Draco Malfoynak a fia. Albust és Scorpiust a Teszlek Süveg a Mardekárba osztja és a két barát így a szekálás célpontjává válik. Egy gondolat férkőzik Albus fejébe: úgy érz, apja árnyékában él és Harry nem tudja, hogyan tudna fiának segíteni. Mikor Albus megkaparint egy Időnyerőt, a dolgok vad fordulatot vesznek.

A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

A Harry Potter és az elátkozott gyermek a sorozat nyolcadik története és egyben az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. A darab 24 nagyobb színházi díjat nyert meg az Egyesült Királyságban és a legtöbb díjat bezsebelő az Olivier-díj történetében a 9 megnyert díjjal, köztük a "Legjobb új darab" díjával, rekordot döntve. Ragadja meg a lehetőséget és legyen részese annak, hogy J. K. Rowling varázsvilága életre kel a színpadon!

Ettől varázslatosabb élményt nem is kívánhatna!

Hogyan működik?

Röviddel a foglalás befejezése után e-jegye megérkezik az e-mail fiókjába. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával a színházba vagy csak mutassa be mobiltelefonján.

Hogy működik a jegyfoglalás?
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek egy kétrészes darab, ezért foglaláskor automatikusan mind a két előadásra foglal jegyet: mikor kiválasztja az első részre szóló jegyeket, rendszerünk amutomatikusan hozzáadja a második részre szóló jegyet (ugyanarra az ülőhelyre).

Milyen hosszú a darab?
Az első rész játékideje 2 óra 45 perc, a második részé pedig 2 óra 35 perc.

Nyitvatartási idő

Első rész:
Szerda: 14:00
Péntek: 14:00
Szombat: 14:00
Vasárnap: 13:00

Második rész:
Szerda: 19:00
Péntek: 19:00
Szombat: 19:00
Vasárnap: 18:00

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Információ az előadásról

Helyszín

Harry Potter és az elátkozott gyermek

Cím
109-113 Shaftesbury Avenue London W1D 5AY

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!