Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

 2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds

4.6 (942)
Ekkortól 19 865 Ft

Látogassa meg London két legnépszerűbb látnivalóját: a Madame Tussauds panoptikumot és a London Eye-t! Foglalja le az interneten a 2 az 1-ben London Combo csomagot, és 30%-ot takaríthat meg az egyénileg a pénztárban vásárolt jegyekhez képest. Akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja a London Eye-ra foglalt dátumát és időpontját!

Exkluzív Ajánlat - csak nálunk elérhető!
30%-os megtakarítás a helyszínen vásárolt jegyek árakhoz képest, ha megvásárolja a 2 az 1-ben London Combo jegyet a London Eye-ra és a Madame Tussauds múzeumba. Emellett exkluzív foglalási portálunkon akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját. Az utazásának megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kiemelt ajánlatok

- Foglaljon az interneten, és takarítson meg 30%-ot a jegyek árából
– Jusson be gyorsabban a látnivalókhoz az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a dátumok és időpontok kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Az e-jegyek beolvashatók a telefonjáról
– Emelkedjen 134 méter magasba a London Eye-on, és csodálja meg a Big Bent, a Westminster-apátságot és a többi nevezetességet
– Élvezze a szórakozást családjával az eredeti Madame Tussauds viaszmúzeumban
– Vegye igénybe a 10% kedvezményt a Madame Tussauds ajándékboltban

Mire számíthatok?

Használja ki a teljes rugalmasságot!
Az e-jegyén található hivatkozás segítségével akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját! Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Élje ki kíváncsiságát a Madame Tussauds-ban
Látogasson el a világhírű viaszmúzeumba, amely több mint 200 éve szórakoztatja a vendégeket. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, szelfizzen celebekkel és híres sportolókkal, és ismerkedjen meg a hihetetlenül életszerű bábuk elkészítésének művészetével. Jegyével az új Stars Wars kiállítást és a Marvel Superheroes 4D kiállítást is megtekintheti. A múzeum rengeteg szórakozást biztosít az egész család számára. 

Élvezze a kilátást a London Eye-ról
A London Eye talán nem olyan régóta része a londoni városképnek, de rövid története során is a város jelképévé vált. Londonra sehol sem nyílik olyan pazar kilátás, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után nem sokkal az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A kiválasztott dátum és időpont a Madame Tussauds meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a múzeumhoz, és menjen a 2. ajtóhoz. Olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és fáradjon be a kiállításra.

London Eye: A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds múzeum meglátogatása előtt ülhet fel legelőször és legfeljebb 90 nappal utána. 
A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy foglaljon konkrét napot és időpontot a London Eye-ra a foglalási portálon. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a helyszínre. 

Ha nem foglal előre időpontot egy látnivalóhoz a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd mennie a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Ha bármilyen módosítást végez a foglalási portálon, az e-jegyek vonalkódjai automatikusan frissülnek, így nincsen szükség új e-jegyre. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja.

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom mindkét látványosságot?
Nem. A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt ülhet fel először és legfeljebb 90 nappal utána. Javasoljuk, hogy használja a foglalási portált, és foglaljon napot és időpontot a London Eye-ra.

Hogyan kaphatom meg a 10% kedvezményt a Madame Tussauds boltban?
Az e-jegyén hivatkozás formájában megtalálja a 10%-os kedvezményre jogosító, a Madame Tussauds ajándékboltban beváltható exkluzív utalványt. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a bolt pénztáránál, és megkapja a 10%-os kedvezményt.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia. 
– *Az ajánlat a jegyvásárláskori, egyedi vásárlásnál, a látogatás napjára érvényes pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

Nyitvatartás

London Eye: A nyitvatartási időket lásd itt.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

Foglalás

ked, 19 okt 2021

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Nyitvatartás

Mit tartalmaz?

- Jegyek a Madame Tussauds panoptikumba és a London Eye-ra
- Mindkét helyszínen belépés az exkluzív kiállításokra
- 10% kedvezmény a Madame Tussauds ajándékboltban
- Hozzáférés a foglalási portálunkhoz, ahol módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját
- London Eye guide: ingyenes letöltés iOS-re és Androidra

Helyszín

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Cím
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!