Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Heathrow Express

4.6 (743)
Ekkortól 14 176 Ft

Ugorjon fel a Heathrow Express-re és érjen be a Paddington Station-re, London belvárosába mindössze 15 perc alatt. Így elkerüli a hosszú sorokat a jegyautomatáknál az állomáson. 15 év alatti gyermekek ingyen utazhatnak felnőtt kísérőjükkel. Amennyiben retúr jegyet választ, 28 napig érvényes a visszaútra. 

Különleges ajánlat! Gyermekek számára díjmentes a Heathrow Express! Kérjük, vegye figyelembe, hogy az 5-15 év közötti gyermekek számára az ingyenes jegy megváltása kötelező! A jegy ára $0.00.

Kiemelt ajánlatok

-Utazzon biztonságosan a Heathrow reptér és Paddington Station között 
-Már 15 perc alatt odaérhet a Paddingtin Station-re 
-Takarítson meg időt az előzetesen megvásárolt jegyekkel 
-Szerezzen egy rugalmas retúr jegyet 
-15 év alatti gyermekek ingyen utazhatnak felnőtt kísérőjükkel 
-Használja a környezet-kímélőbb utazást 
-Hagyja kis a hosszú sorokat a jegyautomatáknál 

Mire számíthatok?

Lazítson 15 percet a repülés után, anélkül, hogy aggódnia kellene a londoni transzfer miatt. Az előre vásárolt jegyével a Heathrow Express-re, az utazás problémamentes. Így csak felugrik a vonatra, nem kell kivárnia a hosszú sorokat a jegyautomatáknál. 

A vonaton hátradőlhet 15 percig, amíg beér London központjába. Rengeteg hely van a csomagoknak és ingyenes Wi-Fi a vonaton. Amíg lazít, feltöltheti mobil eszközeit a vonaton található töltők segítségével. 

Mikor megérkezik a Paddington Station-re, könnyen válthat metróra és buszra, hogy elérje úti célját, legyen az a Piccadilly Circus, Oxford Circus, Trafalgar Square, Convent Garden, Notthing Hill vagy egyéb. 

Páran talán nem tudják, de a Heathrow Express egy környezet kímélő módja annak, hogy bejussunk London központjába. Így nem kell aggódnia az ökológiai lábnyoma miatt: a Heathrow Epxress 54%-al kevesebb káros anyagot bocsát ki mint egy taxi út.  

Hogyan működik?

Röviddel a foglalása befejezése után érkezik egy megerősítő e-mail. Az e-jegyeit egy külön e-mailben fogja megkapni. Mutassa be jegyét a mobilja kijelzőjén vagy nyomtassa ki és hozza magával. 

Hogyan vásárolok jegyet a Heathrow Express-re? 
A foglaláskor válassza ki az "érvényesség kezdete" dátumot, amikor először szeretné használni a vonatot. Ha retúr jegyet választ, a visszaútnak 28 napon belül kell esnie az "érvényesség kezdete" dátumhoz képest. 

Kérem vegye figyelembe, hogy 1 vonatjegyet fog kapni, bármennyit is foglal. 

Hogyan tudom felhasználni a jegyeket? 
-Kiutazás: Mutassa jegye vonalkódját vonat személyzetének 
-Beutazás: Ha retúr jegyet vásárolt, használja ugyanazt a jegyet a visszautazáshoz a Heathrow reptérre és mutassa a vonalkódot a jegyen. 

Fontos információk

-Röviddel a foglalása utána kap egy megerősítő emailt. Kérem vegye figyelembe, hogy az e-jegyét egy külön emailben fog megérkezni. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával az útra. 
-Fontos: az Ön felelőssége, hogy ismerje a vonat menetrendjét, különösen a repülője korán reggel vagy késő este közlekedik, vagy ha korlátozottan elérhető a szolgáltatás karbantartás miatt. 
-Ünnepnapokon a Heathrow Express a normálnál ritkábban közlekedik és december 25-én egyátalán nem jár. 
-Kérjük vegye figyelembe, hogy december 24-28 között a Heathrow Express nem közlekedik és december 23-án csak 21:00 óráig.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Gyermek (5-15): Díjmentes

Foglalás

pén, 8 júl 2022

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Mit tartalmaz?

-Transzfer Heathrow reptérről Paddigton Station-re 
-15 év alatti gyermekek számára ingyenes 
-Rengeteg hely a csomagoknak 
-Ingyenes Wi-Fi a vonaton 
-Töltő mobil eszközök számára a vonaton 
-Opcionálisan: rugalmas retúr jegy - 28 napig érvényes 

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!