Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Heathrow Express

4.6 (934)
Ekkortól 11 904 Ft

Ugorjon fel a Heathrow Express-re és érjen be a Paddington Station-re, London belvárosába mindössze 15 perc alatt. Így elkerüli a hosszú sorokat a jegyautomatáknál az állomáson. 15 év alatti gyermekek ingyen utazhatnak felnőtt kísérőjükkel. Amennyiben retúr jegyet választ, 28 napig érvényes a visszaútra. 

Különleges ajánlat! Gyermekek számára díjmentes a Heathrow Express! Kérjük, vegye figyelembe, hogy az 5-15 év közötti gyermekek számára az ingyenes jegy megváltása kötelező! A jegy ára $0.00.

Fénypontok

-Utazzon biztonságosan a Heathrow reptér és Paddington Station között 
-Már 15 perc alatt odaérhet a Paddingtin Station-re 
-Takarítson meg időt az előzetesen megvásárolt jegyekkel 
-Szerezzen egy rugalmas retúr jegyet 
-15 év alatti gyermekek ingyen utazhatnak felnőtt kísérőjükkel 
-Használja a környezet-kímélőbb utazást 
-Hagyja kis a hosszú sorokat a jegyautomatáknál 

Mire számíthatok?

Lazítson 15 percet a repülés után, anélkül, hogy aggódnia kellene a londoni transzfer miatt. Az előre vásárolt jegyével a Heathrow Express-re, az utazás problémamentes. Így csak felugrik a vonatra, nem kell kivárnia a hosszú sorokat a jegyautomatáknál. 

A vonaton hátradőlhet 15 percig, amíg beér London központjába. Rengeteg hely van a csomagoknak és ingyenes Wi-Fi a vonaton. Amíg lazít, feltöltheti mobil eszközeit a vonaton található töltők segítségével. 

Mikor megérkezik a Paddington Station-re, könnyen válthat metróra és buszra, hogy elérje úti célját, legyen az a Piccadilly Circus, Oxford Circus, Trafalgar Square, Convent Garden, Notthing Hill vagy egyéb. 

Páran talán nem tudják, de a Heathrow Express egy környezet kímélő módja annak, hogy bejussunk London központjába. Így nem kell aggódnia az ökológiai lábnyoma miatt: a Heathrow Epxress 54%-al kevesebb káros anyagot bocsát ki mint egy taxi út.  

Hogyan működik?

Röviddel a foglalása befejezése után érkezik egy megerősítő e-mail. Az e-jegyeit egy külön e-mailben fogja megkapni. Mutassa be jegyét a mobilja kijelzőjén vagy nyomtassa ki és hozza magával. 

Hogyan vásárolok jegyet a Heathrow Express-re? 
A foglaláskor válassza ki az "érvényesség kezdete" dátumot, amikor először szeretné használni a vonatot. Ha retúr jegyet választ, a visszaútnak 28 napon belül kell esnie az "érvényesség kezdete" dátumhoz képest. 

Kérem vegye figyelembe, hogy 1 vonatjegyet fog kapni, bármennyit is foglal. 

Hogyan tudom felhasználni a jegyeket? 
-Kiutazás: Mutassa jegye vonalkódját vonat személyzetének 
-Beutazás: Ha retúr jegyet vásárolt, használja ugyanazt a jegyet a visszautazáshoz a Heathrow reptérre és mutassa a vonalkódot a jegyen. 

Fontos információk

-Röviddel a foglalása utána kap egy megerősítő emailt. Kérem vegye figyelembe, hogy az e-jegyét egy külön emailben fog megérkezni. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával az útra. 
-Fontos: az Ön felelőssége, hogy ismerje a vonat menetrendjét, különösen a repülője korán reggel vagy késő este közlekedik, vagy ha korlátozottan elérhető a szolgáltatás karbantartás miatt. 
-Ünnepnapokon a Heathrow Express a normálnál ritkábban közlekedik és december 25-én egyátalán nem jár. 
-Kérjük vegye figyelembe, hogy december 24-28 között a Heathrow Express nem közlekedik és december 23-án csak 21:00 óráig.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Gyermek (5-15): Díjmentes

Foglalás

csü, 23 máj 2024

Legjobb ár biztosítva Legjobb ár biztosítva
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Mit tartalmaz?

-Transzfer Heathrow reptérről Paddigton Station-re 
-15 év alatti gyermekek számára ingyenes 
-Rengeteg hely a csomagoknak 
-Ingyenes Wi-Fi a vonaton 
-Töltő mobil eszközök számára a vonaton 
-Opcionálisan: rugalmas retúr jegy - 28 napig érvényes 

Helyszín

Heathrow Express

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!