Jegyek keresése

A Ticmate bemutatása

Belépő- és közlekedési jegyek Londonban

A Ticmate weboldalon biztosan megtalálja, mi teszi következő utazását egy kicsit különlegesebbé.

A Ticmate egy svéd tulajdonban lévő vállalat, amely világszerte számos különböző élményre kínálja a jegyek széles választékát, a városnéző körutaktól a turistalátványosságokon át a közlekedési eszközökig, musicalekig, előadásokig, focimeccsekig és még sorolhatnánk.

A Ticmate 6 kontinens 40 országban aktív, és a világ nagyvárosainak rendezvényeire értékesít jegyeket, keleten Dubai-tól nyugaton San Fracisco-ig,

Hova utazik legközelebb? Élményeihez keressen és foglaljon jegyeket a Ticmate oldalán!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Heathrow Express

4.6 (629)
a Ft 8955
A Heathrow Expressre egyirányú és retúrjegyet is válthat Heathrow repülőtér és a Paddington Station pályaudvar közt. A menetidő nagyjából 20 perc.

Figyelem: Legkorábban a következő napra foglalhatja le vonatjegyét.

A jegy(ek)et az ön e mail címére fogjuk küldeni. Minden vonatjegyet manuálisan állítanak ki, és nem garantálhatjuk, hogy még a rendelése napján kézhez kapja őket; ez igénybe vehet néhány napot. Azt azonban megígérhetjük, hogy még jóval az indulása előtt, időben kézhez kapja a jegyeit; amennyiben pedig a kérdéses esemény dátuma közel esik a jegyfoglalás időpontjához, mindent elkövetünk, hogy a lehető leghamarabb kézhez kapja a jegyeket!

A "Valid from" (Érvényes) mezőben adhatja meg, melyik napon kívánja felhasználni vonatjegyét. Ha retúrjegyet rendelt, a visszautazást a "Valid from" mezőben jelzett dátumtól számított 28 napon belül meg kell kezdeni.

Az öt éven aluli gyermekek felnőtt kíséretében ingyen utazhatnak (egy felnőtt legfeljebb négy gyereket vihet magával). Az 5 és 15 év közötti gyermekek részére érvényes gyermek- vagy ifjúsági jegyet kell váltani.

Figyelem! Minden foglaláshoz csak egy e-jegyet küldünk Önnek!

Nemzeti ünnepeken a Heathrow Express ritkábban jár, december 25-én pedig nem járnak a vonatok!

Please note! It is the client´s responsibility to check the train timetable before their journey, especially the train times to and from the airport for flights that arrive or depart very early in the morning or late at night, or in case there is a limited service due to maintenance work, etc. We are not able to refund (either partly or in full) for tickets that can´t be used if the train timetable does not fit in with your scheduled flight arrival or departure time. If trains are cancelled due to maintenance work, etc, then there will always be a replacement bus service offered.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Jegykategóriák

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!