Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Harry Potter és Warner Bros. stúdióbejárás

4.7 (1001)
27454 Ft

Élje át a varázslatot - nézze meg, hol kelt életre a Harry Potter mozifilmsorozat ezen a Harry Potter-múzeumba és a Warner Bros. stúdióba vezető túrán! Feltárul a Titkok Kamrája: mindent megtudhat arról, hogy mi zajlott a színfalak mögött, és hogyan készült ez a nyolc varázslatos film - kellékek, jelmezek, díszletek, effektek - minden, amire csak kíváncsi lehet. Kötelező élmény a Harry Potter-rajongók minden korosztálya számára! A helyszíni jegyek általában hamar elfogynak - foglalja le jegyét még ma!

Kihagyhatatlan Téli Ajánlat: különleges kedvezmény - csak most!
Foglalja le 2020. január 1. és február 7. közötti, bármelyik Önnek megfelelő időpontot 10% kedvezménnyel a Harry Potter és Warner Bros. stúdióbejárásra!

Tipp: Néhány dátumon kedvezőbb árat tudunk biztosítani a 13:00-kor és 13:30-kor induló túrákra. Ha rugalmasan az időponttal és a legjobb árat szeretné, nézze meg a délután induló túrákat - remek ajánlatokra bukkanhat!

Kiemelt ajánlatok

- Élvezze a 7 órás utazást Harry Potter és a Warner Bros. stúdió világába!
- Tekintsen be a kulisszák mögé
- Nézze meg a valódi kellékeket és jelmezeket, amelyek a Harry Potter filmekben szerepeltek
- Pattanjon fel a Roxfort Expresszre
- Látogasson el a 9 ¾-es vágányhoz és fényképezkedjen le a poggyászkocsival, amint az éppen áthalad a falon
- Fedezze fel a Tiltott Rengeteget
- A kísérő asszisztens díját is tartalmazza

Mire számíthatok?

Mindig is tudni szerette volna, hogy mi zajlik a Harry Potter jelenetek kulisszái mögött? Akkor most itt az alkalom, hogy felfedje az összes titkot ezen a fantasztikus Harry Potter és Warner Bros. Studio túrán!

A túra része a londoni Warner Bros. Studio belépőjegy és egy színfalak mögötti séta, ahol megtekintheti a tényleges kellékeket, jelmezeket és effektusokat, amelyeket a Harry Potter filmekben használtak.

Ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra éppen Önnek való!

A Warner Bros. stúdióba érkezés után a vendégkísérő rendezi a belépőjegyét és elkíséri a stúdiókhoz, ahonnan önállóan, saját érdeklődésének megfelelően kalauzolhatja végig magát a Harry Potter filmekben használt eredeti díszletek, kellékek és jelmezek kavalkádján.

A Roxfort Expressz és a 9¾-es vágány
Pattanjon fel a Roxfort Expressz kocsijaiba és fényképezkedjen a poggyászkocsival, amely éppen eltűnik a falon keresztül. Végig is sétálhat a vonat összekapcsolt vagonjain és megpihenhet a filmben használt vagonbelsőben - és kitekinthet az "ablakokon", amelyek bemutatják a film ikonikus vonatos jeleneteit, mint például Harry első csokibékájának szökését és a dementorok támadását.

ÚJDONSÁG: Fedezze fel a Tiltott Rengeteget!
Barangoljon az izgalmas új, immár állandó attrakció, a Tiltott Rengeteg területén.

A Tiltott Rengeteg szigorúan tiltott terület lehet a roxforti diákok számára, de a Warner Bros. stúdióbejárás résztvevői szabadon ellenszegülhetnek Dumbledore professzor rendelkezésének és követhetik Harry, Ron és Hermione nyomdokait a Tiltott Rengeteg mélyére.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyemet?
Nem sokkal a foglalás befejezése után az elektronikus jegyét megküldjük közvetlenül az e-mail-címére. Egyszerűen csak nyomtassa ki és hozza magával a túrára.

Hol kezdődik a túra?
Az utazás az Evans Evans Tours kapujától, a Victoria autóbusz-pályaudvarról (Victoria Coach Station, Vauxhall Bridge) indul. Kérjük, az indulási időpont előtt legalább 15 perccel érkezzen!

Hol ér véget a túra?
Az utazás a Victoria vasúti pályaudvaron (Victoria Train Station) ér véget.

Mennyi ideig tart a túra?
A túra időtartama 6,5 óra; ebben benne van a londoni oda-vissza utazás is. A Warner Bros. stúdióban 2,5-3 óra áll rendelkezésre.

Fontos információk

- Ez nem vezetett túra; az ár az autóbuszos londoni oda-vissza szállítást, a Harry Potter múzeum belépőjét, valamint a Warner Bros. Studio belépőt tartalmazza – önállóan megtekinthető látványosság.

Jegykategóriák

Gyermekjegy 3-15 éves gyermekek számára váltható. A 3 év alatti gyermekek számára egy fizető felnőtt kísérő társaságában ingyenes.

Megfelelő ez számomra?

Bárki számára, de ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra kifejezetten Önnek való!

Bestseller

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Audio guide

Előadás hossza: 7 óra

Mit tartalmaz?

A jegyár tartalmazza az autóbuszos oda-és visszautat, a londoni Warner Bros. Studio belépőjegyet és egy színfalak mögötti sétát (idegenvezető nélkül), ahol megtekintheti a tényleges kellékeket, jelmezeket és effektusokat, amelyeket a Harry Potter filmekben használtak.

Ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra kifejezetten Önnek való!

Nyitva tartás

Helyszín

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Cím
258 Vauxhall Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!