Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

Városnézés Londonban

Mikor városnézésről van szó, leggyakrabban a paloták, a művészet, a történelem, a templomok és a leghíresebb nevezetességek jutnak az ember eszébe. Néhányan szívesen követik az idegenvezetőt a városon át, mások inkább a önállóan szeretik megszervezni a saját városnézésüket. A világ számos városában mindig talál újabb és újabb felfedeznivalókat. Londonban pedig a városnézés különlegesen tág fogalom, talál túrálat, ahol a fő fókuszban a királyi család és az uralkodók történelme áll, meglátogathat híres stadionokat és persze a popkultúra számos ikonikus helyszíne is várja Önt, itt mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző opciót!

A londoni látnivalók egyik legnépszerűbbike a Harry Potter & Warner Bros. stúdióbejárás - hihetetlen élmény a rajongóknak és mindenkinek, aki szeretne többet megtudni a híres Harry Potterről. Ha falta a könyveket vagy ha a filmek varázsa ragadta magával, ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy elmerüljön a varázsvilágban. Nem csak az eredeti jelmezeket nézheti meg, de azt is átélheti, hogy milyen érzés lehet roxforti diáknak lenni!

Ugyan nem lesz lehetősége seprűnyélen köberepülni Londont, de számos túránk tartalmazza a közlekedést is. A városnézés legkedveltebb módja a buszos körutazás a világ számos fővárosában - ez alól London sem kivétel. Számos buszos kirándulásunk közül választva megszervezheti a tökéletes londoni körutat és mindent megnézhet, amit csak szeretne. Leszállhat például az Oxford Streetnél egy kis vásárlásra vagy ha inkább valami királyibb élményre vágyik, akkor valamelyik lélegzetelállító palotánál, mint például a Buckingham Palace vagy a Kensington Palace.

Csak hogy párat említsünk a legnépszerűbb programjaink közül:

Harry Potter és Warner Bros. stúdióbejárás
Big Bus Hop-on Hop-off London
Hampton Court Palota
Wembley Stadion túra
Windsori kastély, Stonehenge és római fürdők

Jótékonyság a Ticmate-nél

Városnézés Londonban

Fedezze fel London legfőbb nevezetességeit és látnivalóit a számos városnéző túránk egyikén. Királyi látnivalóra kíváncsi? Látogassa meg a Buckingham Palotát, a Kensington Palotát vagy a Tower of London-t. A zenerajongók tematikus túráinkat élvezhetik, legyen a fókuszban a Beatles vagy a Rock'n'Roll. Természetesen Harry Potter sem maradhat ki, de rengeteg más érdekes programot is talál kínálatunkban. Gyalogosan, kerékpárral, autóbusszal vagy vízen: nálunk megtalálja az Önhöz legközelebb álló a városnézést!

Rendezés
Keresési találatok: 1 - 4 (4)