Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

Túrák Londonban

London, mint a legtöbb főváros, tanúja volt számos történelmi eseménynek - akár a város szívéről, akár pedig a környező területekről van szó. A háborúktól, katasztrófáktól és szenvedésektől kezdve, esküvőkig, teadélutánokig, ez a város látta már a legrosszabbat és a legjobbat is. Londont mindenképp megéri felfedezni!

Az 1666-os nagy tűzvész a város legtöbb épületét elpusztította, így a várost az alapoktól kezdve újjá kellett építeni. A tervezésre a híres építészmérnököt, Christopher Wren-t kérték fel.Az ő ötlete volt, hogy fa helyett téglából építsék fel az épületeket. Ennek a várostervezési folyamatnak a során tervezte meg a St. Paul katedrálist is, ami 35 évig épült. Ebben a különlegesen gyönyörű templomban tartották meg Károly herceg és Diana hercegné esküvőjét 1981-ben - ezt a helyszínt a Délutáni Londoni túrán látogathatja meg számos más történelmi helyszín mellett.

Néhány túránk önállóan bejárható, ezekhez gyakran elérhető audioguide-os idegenvezetés. Erre a legjobb példa a Londoni Tower túránk: itt nem csak kihagyhatja a sorban állást, hanem még sokkal több mindent is megtudhat a lenyűgöző nevezetességről, ami kulcsszerepet játszott a brit történelemben.

Amellett, hogy számtalan uralkodói történet főszereplője volt, a Buckingham Palace a fő helyszíne a királyi eseményeknek. Az 1940-es bombázások alatt minden londoni lakos azt hitte, hogy a palota odaveszett, de a támadások dacára ez a gyönyörű nevezetesség most is teljes pompájában ragyog. A palotáról készült leghíresebb fényképek egyike is ebben az időszakban készült - és ez még csak egy a számos izgalmas történet közül! Mikor meglátogatja, próbálja meg megtalálni az erkélyt: az uralkodói család itt szokott megjelenni a hivatalos alkalmakkor.

A túráink között megtalálható:

Harry Potter és Warner Bros. stúdióbejárás
Churchill Háborús Szobái
Hop-on Hop-off Városnéző Busz London

Kirándulása végeztével ajánljuk, hogy próbálja ki a híres Fish & Chips-et egy kávézóban - a helyi klasszikus remekül fog esni az eseménydús nap végén!

Jótékonyság a Ticmate-nél

Túrák Londonban

A történelmi királyi palotáktól az új, szórakoztató látnivalókig, a brit fővárosban mindent megtalál! A zenekedvelők számára remek választás valamelyik Rock'n'Roll témájú túránk, ahol bejárhatja a zenetörténet kulcsfontosságú helyszíneit, amik az ikonikus londoni zenekarokhoz kötődnek, mint például a Beatles. A Harry Potter rajongói a világ minden részéről érkeznek a Warner Bros. stúdióiba és a Harry Potter múzeumba, a történelem szerelmeseinek pedig a Buckingham Palace, a Westminsteri apátság és a Kensington Palota lesz a befutó. Bármi is az, amire vágyik, itt megtalálja!

Keresési találatok: 1 - 3 (3)