Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off

Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off

Ár a 6092 Ft

Berlin Városnézés Hop On Hop Off egy egyszerű és személyes módon, hogy az összes Berlin. Hop-On Hop-Off és Berlin hagyományos hurok, Berlin Lifestyle hurok, vagy kombinálni a 2-túrák. Foglalja le Jegyek itt!

Felfedezni Berlin a saját tempójában, a tetején egy nyitott tetejű busz a mi Berlin Városnézés Hop On Hop Off Tour. Egyszerűen fedélzetén az egyik a buszok az útvonal már lefoglalt és már indulhat is, hogy vizsgálja meg minden Berlin. , Ha úgy tetszik, hogy szálljon le a buszról, hogy mit szeretne, és kap a következő busz, ha szeretne lépni. A könnyű, szabad és egy nagyszerű módja annak, hogy Berlin.

Lehet szállást foglalni a két útvonalon, vagy a kettő kombinációja!

1: A hagyományos Tour (RED útvonal):
Fedezze fel a főbb látnivalók Berlin ezen a Classic Tour. Végtére is, Brandenburg Tor, KaDeWe, Checkpoint Charlie és a TV-torony abszolút must-lát, hogy bárki látogat Berlin!
Az egész túra kb 2 óra, és élő kommentár angol és német nyelven, és rögzíteni kommentár fejhallgatón keresztül angol, német, francia, spanyol, olasz, lengyel, orosz, kínai és japán.
Jegy érvényes 1 napos korlátlan utazás! Lásd a hagyományos Tour - RED Útvonal

2: Lifestyle Tour (ZÖLD útvonal):
Látogasson el a berlini fal Memorial, kivizsgálja az eredeti második világháborús bunker, felfedezni Prenzlauer Berg és a számtalan étterem, kávézó és galériák vagy látni az East Side Gallery, a leghosszabb fennmaradt része a berlini fal a mi Zöld Tour.
Az egész túra kb 2 óra, és élő kommentár angol és német nyelven, és rögzíteni kommentár fejhallgatón keresztül angol, német, francia, spanyol, olasz, lengyel, orosz, kínai és japán.
Jegy érvényes 1 napos korlátlan utazás! Lásd Lifestyle Tour - ZÖLD Útvonal

3: COMBO Hagyományos + Életmód Tour (piros és zöld útvonal):
Ha lefoglalja ezt a jegyet, akkor kap hozzáférést az összes busz mind a hagyományos Tour és a Lifestyle túra.
A jegyeket érvényes 2 napig korlátlan utazást.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
- Indulás frekvencia hagyományos Tour 15 percenként. nyáron és minden 20-30 perc. télen. Az első busz kb 09:40 és az utolsó busz 16:30.
- Indulás gyakorisága LIFESTYLE Tour minden 40 perc. nyáron és minden 60 perc. télen (CSAK hétvégén) Első busz kb 10:00 és az utolsó busz 16:30.
- Jegyek a hagyományos Tour CSAK érvényes korlátlan utazást 1 nap
- Jegyek a LIFESTYLE Tour CSAK érvényes korlátlan utazást 1 nap
- Jegyek a COMBO: Hagyományos Tour + Életmód Tour érvényes korlátlan utazás 2 napig.
- Minden busz rendelkezik ÉLŐ kommentár angol és német nyelven, és rögzíteni kommentár fejhallgatón keresztül angol, német, francia, spanyol, olasz, lengyel, orosz, kínai és japán
- Az utalványok / e-jegyek, amelyet küldeni, miután befejezte a foglalást, az Ön közvetlen hozzáférést biztosít a buszok. Egyszerűen fedélzetén egy busz, ahol meg szeretné kezdeni a túrát, és itt kap a jegyeket és a részletes térképet az útvonalakat.
- Gyermekek a 6-tól 14 éves korig. Gyerekek 5 éves korig, vagy annál fiatalabb, ingyen utazhatnak a fizető felnőtt!
- Az összes megtekintése Berlin Városnézés Hop On Hop Off Tours ITT!

Info

Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off
Bring your e-ticket to the first bus you want to board and exchange it there for your tickets and a detailed map of the routes.

Berlin Sightseeing Hop-On Hop-Off
Nyitva tartás
Mindkét útvonal naponta üzemel egész évben. Lásd indulás frekvencia balra!

Útmutató

Útmutató
Lásd a zöld és piros Útvonal - Kattintson a térképre!

Térkép megtekintése

Magyar
Ticmate.hu