Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

3 az 1-ben Combo: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

3 az 1-ben London Combo Madame Tussauds, London Eye és hajós városnézés

4.7 (691)
Ekkortól 32 548 Ft

Miért fizessen teljes árat, ha kevesebb pénzért is biztosíthatja a család szórakozását? Válassza verhetetlen 3 az 1-ben kombinált csomagunkat, amellyel most 35% kedvezménnyel szerezhet jegyet a Madame Tussauds-ba, a London Eye-ra és a London Eye sétahajózásra. A londoni családi utazás megtervezése még soha nem volt egyszerűbb, mivel ezekkel a teljesen rugalmas jegyekkel akár a látogatás időpontját 24 órával megelőzően is kiválaszthatja és módosíthatja a dátumot és az időpontot.

Exkluzív ajánlat
Foglaljon az interneten, és takarítson meg 35%-ot a jegyek árából. Élvezze a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. A linket az e-jegyén találja.

Kiemelt ajánlatok

– Látogassa meg London 3 legnépszerűbb látnivalóját
– Gyorsabb bejutás az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a látogatások dátumának és időpontjának kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Olvassa be jegyét a mobiljáról, és csak sétáljon be
– Ismerkedjen meg a Madame Tussauds viaszfiguráival
– Csodálja meg a kilátást a London Eye tetejéről
– Nézze meg Londont a Temzéről is a London Eye hajós városnézéssel

Mire számíthatok?

Több szórakozás a családnak kevesebbért!
Ez a 3 az 1-ben kombinált csomag hármat tartalmaz London legnépszerűbb látnivalói közül: a Madame Tussauds múzeumot, a London Eye-t és a London Eye sétahajózást. 


Használja ki a teljes rugalmasságot: az útja tervezése soha nem volt ennél egyszerűbb! 
A London Eye sétahajózás és a London Eye meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Fedezze fel a Madame Tussauds London múzeumot
A világhírű viaszmúzeum rengeteg szórakozást tartogat az egész család számára. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, fedezze fel a Csillagok háborúja világát, partizzon a legnagyobb sztárokkal, mint például Kim Kardashian és Kanye West, rázzon kezet a világ vezető politikusaival.


Ámuljon a város panorámáján a London Eye tetejéről
A Temze partján, a Big Bennel átellenben található London egyik legismertebb látnivalója, a London Eye óriáskerék. Londonra sehol sem talál olyan pazar kilátást, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé. Az óriáskerék London kedvenc látványossága a gyerekek és a felnőttek körében is!


Sétahajókázzon a Temzén
A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház. Szakértői idegenvezetők élő kommentárjaival nemcsak a látnivalókat, hanem a mögöttük lévő történeteket is megismerheti. A sétahajó közvetlenül a London Eye alól indul.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A foglalásnál megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatására vonatkozik, és nem módosítható.  Kérjük, érkezzen meg a kiválasztott napon, 15 perccel a lefoglalt időpont előtt. Menjen a 2. ajtóhoz, olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és lépjen be a múzeumba.

London Eye: Menjen a Standard Experience beszállási ponthoz a foglalási portálon lefoglalt időpontban. Kérjük, vegye figyelembe: jegye normál jegy, nem pedig Fast Track jegy.

London Eye hajós városnézés: Menjen a London Eye mólóhoz 15 perccel a foglalási portálon lefoglalt és visszaigazolt indulási időpont előtt.


A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a lefoglalt időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A link és az útmutató megtalálhatók az e-jegyén. Ha nem szeretne előre időpontot foglalni, lehetősége van a helyszíni jegypénztárban bejelentkezni a következő elérhető időpontra, de az azonnali bejutás nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem, a Madame Tussauds meglátogatása előtt legkorábban 3 nappal és legkésőbb a látogatás után ülhet fel a London Eye-ra és vehet részt a London Eye sétahajózáson.  Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra is foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál segítségével. A link és az útmutató megtalálhatók az e-jegyén.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia.
– *A kedvezmény a helyszínen feltüntetett árhoz képest értendő.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

Madame Tussauds: minden nap 10 és 16 óra között

London Eye hajós városnézés: A London Eye mólóról indul óránként, közvetlenül a London Eye alól.

Foglalás

pén, 2 dec 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Nyitvatartás

A London Eye River Cruise sétahajó karbantartás miatt január 10. és január 29. között nem közlekedik.

Mit tartalmaz?

- Jegyek a Madame Tussauds panoptikumba és a London Eye-ra
- London Eye hajós városnézés a Temzén
- Letölthető guide a London Eye-hoz
- Hozzáférés a foglalási portálhoz, ahol módosíthatja látogatása dátumait és időpontjait

Helyszín

3 az 1-ben Combo: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Cím
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!