Jegyek keresése

A Ticmate bemutatása

Belépő- és közlekedési jegyek Londonban

A Ticmate weboldalon biztosan megtalálja, mi teszi következő utazását egy kicsit különlegesebbé.

A Ticmate egy svéd tulajdonban lévő vállalat, amely világszerte számos különböző élményre kínálja a jegyek széles választékát, a városnéző körutaktól a turistalátványosságokon át a közlekedési eszközökig, musicalekig, előadásokig, focimeccsekig és még sorolhatnánk.

A Ticmate 6 kontinens 40 országban aktív, és a világ nagyvárosainak rendezvényeire értékesít jegyeket, keleten Dubai-tól nyugaton San Fracisco-ig,

Hova utazik legközelebb? Élményeihez keressen és foglaljon jegyeket a Ticmate oldalán!

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

3 az 1-ben London Combo Madame Tussauds, London Eye és hajós városnézés

4.6 (383)
a 17230 Ft

Miért fizessen teljes árat, ha kevesebb pénzért is biztosíthatja a család szórakozását? Válassza lenyűgöző 3 az 1-ben kombinált csomagunkat, amellyel most féláron szerezhet jegyet a Madame Tussauds-ba, a London Eye-ra és a London Eye hajós városnézéssel. A londoni családi utazás megtervezése még soha nem volt egyszerűbb, mivel ezekkel a teljesen rugalmas jegyekkel akár a látogatás időpontját 24 órával megelőzően is kiválaszthatja és módosíthatja látogatása dátumát és időpontját.

Foglaljon az interneten, és takarítson meg 50%-ot a jegyek árából. Élvezze a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kiemelt ajánlatok

– Látogassa meg London 3 legnépszerűbb látnivalóját

– Gyorsabb bejutás az előre lefoglalt jegyekkel

– Teljes körű rugalmasság a látogatások dátumának és időpontjának kiválasztásában és módosításában

– Nincs szükség nyomtatásra: Olvassa be jegyét a mobiljáról, és menjen be

– Ismerkedjen meg a Madame Tussauds viaszfiguráival

– Csodálja meg a kilátást a London Eye tetejéről

– Utazzon le a Temzén a London Eye hajós városnézéssel

– Használja ki a Madame Tussauds ajándékboltban beváltható, 10% kedvezményt biztosító kupontMire számíthatok?

Több szórakozás a családnak kevesebbért!
Ez a 3 az 1-ben kombinált csomag hármat tartalmaz London legnépszerűbb látnivalói közül: a Madame Tussauds múzeumot, a London Eye-t és a London Eye hajós városnézéssel. 


Használja ki a teljes rugalmasságot: az útja tervezése soha nem volt ennél egyszerűbb! 
A London Eye és a London Dungeon meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Fedezze fel a Madame Tussauds London múzeumot
A világhírű viaszmúzeum rengeteg szórakozást tartogat az egész család számára. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, fedezze fel a Csillagok háborúja világát, partizzon a legnagyobb sztárokkal, mint Kimmel és Kanyével, rázzon kezet a világ vezető politikusaival.


Ámuljon a város panorámáján a London Eye tetejéről
A Temze partján, a Big Bennel átellenben található London egyik legismertebb látnivalója, a London Eye óriáskerék. Londonra sehol sem talál olyan pazar kilátást, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé. Az óriáskerék London kedvenc látványossága a gyerekek és a felnőttek körében is!


Sétahajókázzon a Temzén
A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház. Szakértői idegenvezetők élő kommentárjaival nemcsak a látnivalókat, hanem a mögöttük lévő történeteket is megkapja. A sétahajó közvetlenül a London Eye alól indul.

Hogyan működik?

Hogyan kaphatom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A foglalásnál megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatására vonatkozik, és nem módosítható.  Kérjük, érkezzen meg a megerősített napon, 15 perccel a megadott időpont előtt. Menjen a 2. ajtóhoz, olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és beléphet a múzeumba.

London Eye: Menjen a Standard Experience beszállási ponthoz a foglalási portálon lefoglalt időpontban. Figyelem: A jegye normál jegy, nem Fast Track jegy.

London Eye hajós városnézés: Menjen a London Eye mólóhoz 15 perccel a foglalási portálon lefoglalt és jóváhagyott indulási időpont előtt.


A gyorsabb hozzáférés érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén. Ha nem szeretne napot és időpontot foglalni a foglalási portálon keresztül, egyszerűen elmehet a látnivaló jegypénztárába, ahol kérheti, hogy hadd menjen be a következő rendelkezésre álló időpontban. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem, a London Eye-t és London Eye hajós városnézés legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg. Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál segítségével. A portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia.
– *A kedvezmény a kifüggesztett árhoz képest értendő.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Eye: A nyitvatartási időket lásd itt.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között

London Eye hajós városnézés: A London Eye mólóról indul óránként, közvetlenül a London Eye alól.

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 10%-os kedvezmény a Madame Tussauds ajándékboltban

– Hozzáférés a foglalási portálhoz, ahol módosíthatja látogatása dátumait és időpontjait

Nyitvatartás

Helyszín

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & Cruise

Cím
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!