Jegyek keresése

A Ticmate-ről

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Moulin Rouge

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Eiffel-torony: Vacsora, sétahajózás és Moulin Rouge

4.4 (58)
100837 Ft
Vacsorázzon az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd sétahajózzon egyet a Szajnán, és fejezze be az estét a Moulin Rouge showműsorával! Egy tökéletes este, és a legnépszerűbb programunk Párizsban!

Vacsorával (italfogyasztást beleértve) fogja kezdeni az estét az “58 Tour Eiffel ” nevű új étteremben, az Eiffel‑torony 1. emeletén, majd felfedezheti Párizs legnevezetesebb látnivalóit a Szajna folyón sétahajózva .

A hajóút után a busz elszállítja önt a Moulin Rouge -ba , ahol megtekintheti a “Féerie ” című legújabb Moulin Rouge kabaréműsort. A Moulin Rouge‑ban minden kedves vendégnek felszolgálnak egy pohár pezsgőt.

Az egyes helyszínek között egy luxusbusz szállítja a program résztvevőit, és folyamatosan velük tart egy angol és francia nyelvű idegenvezető!

Nota Bene:
* Az “58 Tour Eiffel” étterem és a Moulin Rouge mindig igen népszerű, ezért előfordulhat, hogy várakozni kell /sorba kell állni az étterembe, illetve a Moulin Rouge-ba való bejutás előtt. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Gyakran igen sok vendég tartózkodik a Moulin Rouge-ban, ezért a férőhelyek száma limitált, és a hely zsúfolt érzetet kelthet.
* Amennyiben 8 főnél nagyobb csoportban érkezik, megeshet, hogy nem sikerül saját asztalt kapniuk az “58 Tour Eiffel” étteremben; ebben az esetben több asztalhoz fogják szétültetni a társaságot!
* Kivételes alkalommal (olykor az időjárás miatt) megeshet, hogy először kerül sor a szajnai hajóútra, és csak utána következik a vacsora az “58 Tour Eiffel” étteremben. Ez gyakran csak az utolsó pillanatban derül ki, ezért ilyenkor nincs lehetőségünk rá, hogy előre értesítsük a programváltozásról. Erről nem mi tehetünk, és nem minket terhel érte a felelősség.
* Formális, előírásos és/vagy kényelmes, de elegáns öltözékben jelenjen meg!

Időtartam : 7-8 óra.
Indulási idők : minden este 18:15-kor.
Kérjük, legyen az indulási címen legkésőbb az indulás előtt 30 perccel!

Az
“Vacsora az Eiffel‑toronyban, sétahajózás és show a Moulin Rouge-ban” (Eiffel Tower Dinner, Cruise and Moulin Rouge ) túra az alábbi címen indul és ér véget: 2 Rue des Pyramides, 75001 Párizs!
Nota Bene: A buszban meg fogják kérdezni, hogy melyik hotelban száll meg, és amennyiben ez Párizs belvárosában található, a busz meg fog állni a hotel közelében, hogy leszállhasson és kényelmesen hazajusson

Jegykategóriák

Felnőtt (12+)
Gyermek (6-11)
Gyermek (0-5): Díjmentes

Nyitvatartás

A túra minden este 18:15-kor kezdődik.

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Live guide

Mit tartalmaz?

- Access to the 1st floor of the Eiffel Tower.
- A dinner inside the Eiffel Tower.
- Cruise on the Seine.
- Show at the Moulin Rouge.
- Half a bottle of champagne.
- A live guide.
- Free transportation between attractions.

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Dinner at the restaurant will be replaced with dinner on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Nyitva tartás

Helyszín

Vacsora az Eiffel toronyban, sétahajózás és Moulin Rouge

Cím
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!